• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PODRUŽNICA HNS-a BJELOVAR U SURADNJI S KOALICIJSKIM PARTNERIMA ABB-om I HSU-om ORGANIZIRALA JE PRODAJU NERETVANSKIH MANDARINA U SKLOPU NACIONALNE AKCIJE »SPASIMO NERETVANSKU MANDARINU«

BJELOVARČANI »POLUDJELI« ZA SVJEŽIM NERETVANSKIM MANDARINAMA

Za tu akciju Grad Bjelovar osigurao je besplatno prodajno mjesto neretvanskim proizvođačima i to na parkiralištu na Trgu hrvatskih branitelja (parkiralište ispred starog Peveca)

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Od ranog jutra, danas, 15. studenog, od 7 sati mnogi Bjelovarčani stali su u red kako bi kupili svježe neretvanske mandarine koje su ubrane jučer i to po cijeni od 3 kune za kilogram, odnosno mandarine su prodavane u paketu od 10 kg. Sve je to u sklopu nacionalne akcije »Spasimo neretvansku mandarinu«, a koju je u Bjelovaru organizirala Podružnica HNS-a Bjelovar u suradnji s koalicijskim partnerima ABB-om i HSU-om.

Za tu akciju Grad Bjelovar osigurao je besplatno prodajno mjesto neretvanskim proizvođačima i to na parkiralištu na Trgu hrvatskih branitelja (parkiralište ispred starog Peveca). Kako su Bjelovarčani doslovce »poludjeli« za ovim svježim neretvanskim mandarina, očekuje se i nastavak akcije idući tjedan.

Bjelovarski HNS sa svojim koalicijskim partnerima kupio je stotinjak kilograma mandarina koje će tokom dana podijeliti onima najpotrebitijima. Tko će sve dobiti mandarine pogledajte na videu u izjavi Jasne Višnjević, predsjednice HNS-a Bjelovar i zamjenice gradonačelnika.

Ovom akcijom HNS s koalicijskim partnerima želi pomoći proizvođačima s ušća Neretve koji su zbog sankcija EU protiv Rusije i zabrane izvoza dovedeni do ruba egzistencije te pozivaju građane neka se uključe i svojom kupnjom pomognu domaće proizvođače mandarina.

Ažurirano ( Petak, 21 Studeni 2014 11:18 )