• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


U SKLOPU PREDSJEDNIČKE KAMPANJE

Predsjednički kandidat Živog zida Ivan Vilibor Sinčić posjetit će Bjelovar, Daruvar i Garešnicu

U Daruvar dolazi u 10 sati, u Garešnicu oko 12 sati te u Bjelovar oko 14 sati

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR – DARUVAR – GAREŠNICA Predsjednički kandidat Živog zida Ivan Vilibor Sinčić sutra, 20. prosinca, u 14 sati dolazi u Bjelovar. U 15 sati prošetat će poznatim bjelovarskim korzom te porazgovarati s građanima. Posjetit će i Ivanu Pinter-Kudeljnjak majku troje djece, a kojoj prijeti deložacija zbog stambenog kredita u švicarskim francima. Nakon posjeta gospođi Pinter-Kudeljnjak Sinčić će posjetiti i bjelovarski Elektrometal koji je u predosjećajnoj fazi već veše od 600 dana. Nakon Elektrometala Sinčić će posjetiti caffe bar Panic Room u Ulici Krste frankopana, gdje će sastati s ugostiteljima u svezi pitanja za ZAMP i njegovo ukidanje.

Prije Bjelovara, predsjednički kandidat Ivan Vilibor Sinčić isti dan posjetit će i Garešnicu. Od 12 sati do 12:30 bit će u Garešničkom Brestovcu, gdje će ispred DK Brestovac popričati s građanima, nakon čega dolazi u grad Garešnicu, prošetati će gradom, družiti se s građanima te im u kratkim crtama iznijeti svoj program i plan rada i djelovanja za vrijeme mogućeg predsjedničkog mandata. Građani će sa gospodinom Sinčićem moći popiti kavu u lokalu Vila Velebita te porazgovarati o gorućim problemima svih nas.

Prije Garešnice i Bjelovara, predsjednički kandidat Ivan Vilibor Sinčić isti dan posjetit će i Daruvar. U 10 sati predstavit će svoj program u Maloj galeriji na Trgu Franje Tuđmana.

Ažurirano ( Petak, 19 Prosinac 2014 20:37 )