• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PRIOPĆENJE PODRUŽNICE HSP BJELOVAR

HSP Zvijerci izabrao novo vodstvo

Stranka u gradu Bjelovaru svakodnevno provodi stranačke aktivnosti i u pripremi je održavanje cijelog niza osnivačkih Zborova HSP-a po mjesnim odborima – stoji u priopćenju koje prenosimo u cijelosti

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Podružnica HSP Bjelovar organizirala je dana 31.03.2015.godine izborni Zbor ogranka HSP Zvijerci. Zbor je vodio Josip Rihtarić, predsjednik podružnice HSP Bjelovar. Članovi ogranka HSP Zvijerci proveli su izborni postupak te je jednoglasno za predsjednika ogranka izabran Željko Gašparac, a za tajnicu Katarina Kovač.

Stranka u gradu Bjelovaru svakodnevno provodi stranačke aktivnosti i u pripremi je održavanje cijelog niza osnivačkih Zborova HSP-a po mjesnim odborima. Iznimno je važno napomenuti da se stranci priključio veći broj novih članova, među kojima je najviše mladih ljudi. Naši mladi članovi žele ostati u Hrvatskoj i odlučili su stranački raditi i djelovati kroz HSP na dobrobiti svih. Ovim putem pozivamo sve domoljube, sve simpatizere HSP-a da se priključe radu Stranke i da se učlane u HSP. Postupak upisa mogu obaviti u stranačkoj prostoriji u Bjelovaru, T. Masaryka 8 u Centru udruga Bjelovar, svaki utorak u vremenu od 18 do 20 sati ili nas mogu kontaktirati na naš e mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript .

Bog i Hrvati !

Podružnica HSP Bjelovar

Josip Rihtarić, predsjednik

Ažurirano ( Srijeda, 01 Travanj 2015 17:21 )