• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PRIOPĆENJE BJELOVARSKOG ORAH-a

Članice Foruma za ljudska prava i pravdu bjelovarskog ORAH-a čestitale Majčin dan u rodilištu

Čestitke povodom Majčina dana uputile su trudnicama te majkama koje sa svojim bebama borave u rodilištu, a licitarsko srce poklonjeno je trudnicama i novim majkama kao znak sjećanja da su Majčin dan provele u iščekivanju, odnosno s već pristiglim prinovama – stoji u priopćenju koje prenosimo u cijelosti

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Majčin dan je blagdan kojim se slave majke i majčinstvo, neraskidiva veza sa svojim djetetom do kraja života. Kako bi čestitali ovaj dan ženama koje su to već postale, te onima koje će tek postati majke, članice Foruma za ljudska prava i pravdu GO ORaH-a Bjelovar, posjetile su rodilište bjelovarske Opće bolnice.

U kraćem razgovoru sa voditeljem Odjela za ginekologiju i opstetriciju, prim.dr.sc. Tiborom Tothom, te medicinskim sestrama rodilišta, članice ORaH-a izrazile su želju da simboličnim poklonom – paketima platnenih pelena, pridonesu potrebama bjelovarskog rodilišta.

Tom prilikom, čestitke povodom Majčina dana upućene su trudnicama, te majkama koje sa svojim bebama borave u rodilištu, a licitarsko srce poklonjeno je trudnicama i novim majkama kao znak sjećanja da su Majčin dan provele u iščekivanju, odnosno s već pristiglim prinovama.

Ažurirano ( Utorak, 12 Svibanj 2015 16:55 )