• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ODRŽANA IZBORNA SKUPŠTINA ŽENSKE INICIJATIVE HNS-A PODRUŽNICE BJELOVAR

Irena Hlupić Rašo izabrana za novu predsjednicu

Nakon izbora nova predsjednica se zahvalila prisutnima te u svom obraćanju progovorila o položaju žena danas u društvu. Istaknula je kako je položaj žena moguće unaprijediti kroz političko djelovanje potičući žene da preuzmu stvar u svoje ruke te svojim angažmanom pridonesu stvaranju boljeg društva.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Izborna skupština Ženske inicijative HNS-a podružnice Bjelovar održana je u Bjelovaru je 13. svibnja. Tom prilikom izabrana je nova predsjednica Irena Hlupić Rašo. Za potpredsjednice izabrane su Vesna Šoš i Dušanka Bešvir.  Jasna Višnjević, Jelica Gligorović  i Sandra Frčo izabrane su za članice predsjedništva, a tajnica je Lana Stlinović.

Nakon izbora nova predsjednica se zahvalila prisutnima te u svom obraćanju progovorila o položaju žena danas u društvu. Istaknula je kako je položaj žena moguće unaprijediti kroz političko djelovanje  potičući žene da preuzmu stvar u svoje ruke  te svojim angažmanom pridonesu stvaranju boljeg društva.

Skupštini je prisustvovala i regionalna tajnica Marija Puh koja je pozdravila prisutne podsjetivši da je HNS stranka koja je uvijek zastupala ravnopravnost spolova i uspostavljanje jednakih šansi za sve.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 18 Svibanj 2015 16:34 )