• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PRIOPĆENJE HSP-a BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE

Veličanstveni izborni zbor HSP Garešnica, za predsjednika podružnice izabran Željko Rijetković

Pred prepunom dvoranom u Garešnici održan je veličanstveni Izborni Zbor HSP podružnice Garešnica. Taj Zbor je nastavak projekta »HSP dom svih pravaša« koji se na području Bjelovarsko-bilogorske županije uspješno provodi i daje odlične rezultate – stoji u priopćenju koje prenosimo u cijelosti

E-mail Ispis PDF

GAREŠNICA Veličanstveni Izborni Zbor podružnice HSP Garešnica, Zboru nazočio i predsjedsjednik HSP-a Daniel Srb. Željko Rijetković izabran za predsjednika podružnice Garešnica.

U svom radnom posjetu Garešnici 17.06.2015. godine predsjednik HSP-a Daniel Srb sa suradnicima obišao je spomenik poginulim hrvatskim braniteljima grada Garešnice , te se je pomolio i odao im počast.

Poslije toga predsjednik HSP-a Daniel Srb i predsjednik županijskog HSP-a Zvonko Mlakić gostovali su na garešničkoj radio postaji  KRUGOVAL, te su se u svojim izlaganjima osvrnuli na sva aktualna događanja u Hrvatskoj i informirali javnost o provedbi projekta „HSP dom svih pravaša“ koji je zaživio u Garešnici i izbornim Zborom podružnice biti će potvrđen.

Pred prepunom dvoranom u Garešnici održan je veličanstveni Izborni Zbor HSP podružnice Garešnica. Taj Zbor je nastavak projekta »HSP dom svih pravaša« koji se na području Bjelovarsko-bilogorske županije uspješno provodi i daje odlične rezultate. Održavanjem ovoga izbornog Zbora HSP je na području županije brojniji za 50 novih članova, a Stranka je još snažnija i jača.

Izborni Zbor su svojim prisustvom uveličali predsjednik HSP-a Daniel Srb i Drago Marković, predsjednik podružnice HSP-a Osijek. U uvodnom dijelu Zbora predsjednik HSP Daniel Srb svečano je uručio iskaznice novim članicama i članovima HSP-a.

Temeljem Statuta HSP-a, a pod predsjedanjem predsjednika Bjelovarsko-bilogorskog HSP-a Zvonka Mlakića proveden je Izborni Zbor.

Željko Rijetković izabran je za predsjednika podružnice HSP Garešnica , dopredsjednici su Dražana Biroš Vagner i Mato Bombini, za tajnika je izabran Mladen Ilić, a rizničar je Mario Baričević. U Nadzorni odbor izabran su Vlado Jagatić,predsjednik ,a članovi su Nada Miljević i Mladen Plavotić.

Sa Zbora je upućen javni poziv svim domoljubima, svim pravašima da se priključe i učlane u jedinu pravu stranku prava – Hrvatsku stranku prava .

Uvijek prava-Hrvatska stranka prava !

Bog i Hrvati !

Hrvatska stranka prava

Bjelovarsko-bilogorske županije

Zvonko Mlakić, predsjednik

Ažurirano ( Četvrtak, 18 Lipanj 2015 18:39 )