• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


DRUŽENJE GRAĐANA S KANDIDATIMA S NEOVISNE LISTE DAMIRA BAJSA ZA II. IZBORNU JEDINICU NA BJELOVARSKOJ TRŽNICI

Zahtijevat ćemo projekte za našu regiju

Ono što želimo je da budemo u tom trenutku predstavnici našeg kraja. Mene veseli što smo mi neovisna lista, jedna od pet u Hrvatskoj, i uvjet naše potpore budućem mandataru upravo su ti projekti našeg kraja. Mi ćemo zahtijevati da ti projekti uđu u program buduće Vlade – rekao je Damir Bajs

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Bjelovarčanke i Bjelovarčani družili su se danas, 24. listopada, s kandidatima s neovisne liste Damira Bajsa za II. izbornu jedinicu u postupku kandidiranja na izborima za u Hrvatski sabor na prostoru gradske tržnice.

– Ono što želimo je potpora poljoprivredi, gospodarstvu i zapošljavanju. Želimo i nastavak projekata našeg kraja, naravno, ukoliko budemo dobili povjerenje naših sugrađana. Ono što ćemo zahtijevati su projekti koji su vezani uz ovu regiju. Govorilo li o izgradnji Opće bolnice Bjelovar, govorimo li o izgradnji našeg magistralnog vodovoda, govorimo li o brzoj cesti koja će doći i do Koprivnice, ali i do Bjelovara. Ono što želimo je da budemo u tom trenutku predstavnici našeg kraja. Mene veseli što smo mi neovisna lista, jedna od pet u Hrvatskoj, i uvjet naše potpore budućem mandataru upravo su ti projekti našeg kraja. Mi ćemo zahtijevati da ti projekti uđu u program buduće Vlade – rekao je Damir Bajs.

Ažurirano ( Subota, 24 Listopad 2015 20:24 )