• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


DAMIR BAJS, NOSITELJ NEOVISNE LISTE ZA II. IZBORNU JEDINICU I KANDIDATI ZA HRVATSKI SABOR S TE LISTE DRUŽILI SE S BJELOVARČANKAMA I BJELOVARČANIMA NA BJELOVARSKOJ TRŽNICI

Tko će zastupati naše interese, ako to nećemo mi

Mi smo raspisali natječaj za gradnju bjelovarske bolnice, potpisali smo ugovore za nastavak projekta za gradnju škola i dvorana, pitanje je tu i naše brze ceste Zagreb – Bjelovar. Svi ti projekti trebaju potporu nove Vlade, nove koalicije.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Pretposljednji dan izborne kampanje, Damir Bajs, nositelj neovisne liste za II. izbornu jedinicu i kandidati za Hrvatski sabor s te liste družili su se danas, 5. studenog, s Bjelovarčankama i Bjelovarčanima na bjelovarskoj tržnici.

Na drugim izbornim listama gotovo da nema ljudi iz Bjelovarsko-bilogorske županije. Malo tko će imati šanse uopće proći, i postavlja se pitanje tko će zastupati naše interese. Interesi su zapravo ono što svi želimo. Ne samo rast gospodarstva koji je kod nas krenuo, ne samo razvoj poljoprivrede što je jedan od bitnih elemenata mog programa, i zapošljavanje koje proizlazi iz ove dvije stvari. To su aktivnosti na projektima koji su sada u tijeku. Mi smo raspisali natječaj za gradnju bjelovarske bolnice, potpisali smo ugovore za nastavak projekta za gradnju škola i dvorana, pitanje je tu i naše brze ceste Zagreb – Bjelovar. Svi ti projekti trebaju potporu nove Vlade, nove koalicije. Ako mi to ne napravimo, pitanje je tko će to napraviti? Tko će zastupati naš kraj? – rekao je Damir Bajs, nositelj neovisne liste za II. izbornu jedinicu.

Ažurirano ( Četvrtak, 05 Studeni 2015 16:38 )