• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PRIOPĆENJE BJELOVARSKOG HSP-a

Bjelovar bogatiji za još jedan novi ogranak – osnovan HSP ogranak Letičani

Nakon provedenog izbornog postupka novoizabrani predsjednik Aleksandar Bobek zahvalio je na ukazanom povjerenju. Istaknuo je kako će on i suradnici aktivni raditi na dobrobit svih mještana mjesnog odbora Letičani. Posebno je istaknuo da je osnivanjem ovog ogranka HSP dobio novih desetak članova – piše u priopćenju koje prenosimo u cijelosti

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR U utorak 22. 03. 2016. godine osnovan je HSP ogranak Letičani. Osnivanju ogranka prisustvovali su članovi predsjedništva HSP podružnice Bjelovar, te članovi HSP-a iz mjesnog odbora Letičani. Predsjednik podružnice HSP Bjelovar Josip Rihtarić  predsjedao je Zborom i proveo izborni postupak osnivanja ogranka HSP Letičani.

Za predsjednika ogranka HSP Letičani izabran je Aleksandar Bobek. Član HSP-a od 1992.godine i osnivač mladeži HSP-a Bjelovar 1993.godine.

Nakon provedenog izbornog postupka novoizabrani predsjednik Aleksandar Bobek zahvalio je na ukazanom povjerenju. Istaknuo je kako će on i suradnici aktivni raditi na dobrobit svih mještana mjesnog odbora Letičani. Posebno je istaknuo da je osnivanjem ovog ogranka HSP dobio novih desetak članova.

Josip Rihtarić ,predsjednik podružnice HSP Bjelovar je istaknuo da se osnivanjem ogranaka u Prespi, Zvijercima, Gornjim Plavnicama i Letičanima  stranka znatno ojačala, povećala broj članova ,te se uspješno priprema za lokalne izbore.  Bjelovar je bogatiji za još jedan novi ogranak ,a projekt »HSP dom svih pravaša« se uspješno provodi i daje rezultata.

Hrvatska stranka prava

Podružnica Bjelovar

Josip Rihtarić, predsjednik

Ažurirano ( Petak, 25 Ožujak 2016 11:30 )