• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PRIOPĆENJE HSP-a IZ BJELOVARSKO-BILOGORSKE ŽUPANIJE

Projekt »HSP dom svih pravaša« zaživio i u Grubišnom Polju za predsjednika podružnice izabran prof. Ivan Tomljenović

Konačni cilj projekta »HSP dom svih pravaša« je okupiti sve prave, iskrene i istinske pravaše u jedan i jedini HSP – piše u priopćenju koje prenosimo u cijelosti

E-mail Ispis PDF

U Malim Zdencima, 24. travnja, održan je Izborni Zbor HSP podružnice Grubišno Polje. Taj Zbor je nastavak projekta »HSP dom svih pravaša« koji se na području Bjelovarsko-bilogorske županije uspješno provodi i daje odlične rezultate.

Na Izbornom Zboru bili su nazočni Zvonko Mlakić, dopredsjednik HSP-a i predsjednik županijskog HSP-a, Josip Hamp, dopredsjednik županijskog HSP-a, Tihomir Grdinić, dopredsjednik županijskog HSP-a, Milouš Koči, predsjednik Časnog suda HSP-a i županijski tajnik HSP-a, Josip Rihtarić, županijski rizničar HSP-a, Marijan Tkaličanac, vijećnik HSP-a u Općini Veliki Grđevac, Robert Hajtić, dopredsjednik podružnice HSP Veliki Grđevac, Ivica Gašparuš, predsjednik ogranka HSP Prespa i predstavnici mladeži HSP-a predvođeni Gabrijelom Rihtarić i Nevenom Huseinovićem.

Za predsjednika podružnice jednoglasno je izabran prof. Ivan Tomljenović, dopredsjednici su Marko Kozina i Stipo Gavranović, tajnik je Danijela Aščić a rizničar Martina Tavra.

U Nadzorni odbor jednoglasno su izabrani Jurica Barišić za predsjednika, a Antun Tomljenović i Omer Sohora za članove.

– HSP je izvorna stožerna pravaška stranka i logično je zajedništvo svih pravaških opcija pod okriljem stožerne stranke. Današnje vodstvo ne može mijenjati događaje i odluke iz devedesetih, ali može pokušati i na tome radi da se šteta tada nanesena Stranci ispravi. Svi ono kojima je nanošena šteta raskolima unutar stranke pozvani su u HSP, pa tako i prvi predsjednik HSP-a gospodin Dobroslav Paraga. Stoga se taj projekt zove »HSP dom svih pravaša«. Konačni cilj je okupiti sve prave, iskrene i istinske pravaše u jedan i jedini HSP – kazao je Zvonko Mlakić, dopredsjednik HSP-a.

Bog i Hrvati !

Hrvatska stranka prava

Bjelovarsko-bilogorska županija

Zvonko Mlakić, predsjednik

Ažurirano ( Ponedjeljak, 25 Travanj 2016 20:54 )