• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


POTPISAN KOALICIJSKI SPORAZUM

»ZA BOLJU ČAZMU«

Potpisnici sporazuma su: Rudolf Duž-nezavisni kandidat za gradonačelnika Čazme, Darko Kajfeš-predsjednik čazmanskog ogranka Akcije za bolju Hrvatsku, Mato Mlinarić-predsjednik Nezavisnih seljaka Hrvatske i Nenad Debeljak-predstavnik Stranke penzionera Hrvatske

E-mail Ispis PDF

 

ČAZMA Ususret nadolazećim lokalnim izborima, u subotu, 9. ožujka, potpisan je koalicijski sporazum između nositelja Kandidacijske liste grupe birača, Rudolfa Duža, Akcije za bolju Hrvatsku-ogranak Čazma, Nezavisnih seljaka Hrvatske i Stranke penzionera Hrvatske. U ime Akcije za bolju Hrvatsku, sporazum je potpisao predsjednik čazmanskog ogranka, Darko Kajfeš, u ime Nezavisnih seljaka Hrvatske, predsjednik stranke, Mato Mlinarić, a kao predstavnik Stranke penzionera, Nenad Debeljak.

Koalicijski sporazum pod nazivom »Za bolju Čazmu« uključuje predizbornu i postizbornu suradnju. Sve navedene stranke podržavaju izborni program nezavisnog kandidata za gradonačelnika Čazme, Rudolfa Duža i kandidata za zamjenika gradonačelnika, predstavnika Nezavisnih seljaka Hrvatske, Deana Božića te će svoje kandidate istaknuti i na listi za Gradsko vijeće. Kao temeljni cilj koalicije ističe se stvaranje političkih uvjeta za kvalitetniji i svobuhvatniji razvoj svih aspekata gospodarstva i društvenog života u gradu i okolici. U razgovoru s prisutnima najviše se raspravljalo o upitnoj budućnosti djece i mladeži, koji bez posla i svih ostalih uvjeta života već sada masovno odlaze iz Čazme pa će se ovaj tim posebno posvetiti rješavanju tog problema. Potpisnike je ugostio Boćarski klub Moslavina s predsjednikom Ivicom Molnarom, a kao znak pažnje i zahvalnosti za gostoprimstvo, domaćinima je uručen skroman novčani prilog za klub, u iznosu od 1000 kuna.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 11 Ožujak 2013 12:33 )