• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


MARIJAN CONER PODNIO OSTAVKU

– Želim dati priliku mladim, obrazovanim i sposobnim članovima stranke koji će kroz dužnosti u županijskom vodstvu, pa i na mjestu predsjednika ŽO HDZ BBŽ. – navodi Coner u priopćenju za medije.

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Glasine koje Bjelovarom kruže već duže vrijeme kako će Marijan Coner, odstupiti s mjesta prvog čovjeka Hrvatske demokratske zajenice Bjelovarsko-bilogorske županije, dobile su potvrdu u priopćenju koje je za medije osobno potpisao Coner.

U cijelosti prenosimo tekst priopćenja.

»Kako bih kvalitetnije obavljao dužnosti potpredsjednika stranke, odnosno koordinatora stranačkih aktivnosti u županijama sjeverozapadne Hrvatske, koje će se uvelike intenzivirati u očekivanju skorašnjih prijevremenih izbora, te predsjednika Županijske skupštine BBŽ, koja je u velikim naslijeđenim problemima, primoran sam osloboditi se dijela obveza.

Iz istih razloga, želim dati priliku mladim, obrazovanim i sposobnim članovima stranke koji će kroz dužnosti u županijskom vodstvu, pa i na mjestu predsjednika ŽO HDZ BBŽ, provoditi odluke vrha stranke, organizirati skore izbore, te steći iskustvo i prepoznatljivost za visoke dužnosti u lokalnoj samoupravi u bliskoj budućnosti.

Stoga sam na sjednici Županijskog odbora 19. rujna, podnio neopozivu ostavku na mjesto predsjednika ŽO HDZ BBŽ. Ponavljam, kroz dužnosti predsjednika Županijske skupštine i potpredsjednika stranke i dalje ću aktivno sudjelovati u radu svih tijela stranke i provođenju odluka predsjedništva.«

Ažurirano ( Petak, 20 Rujan 2013 17:41 )