• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


PREDSJEDNIK HSS-a BRANKO HRG NA PČELARSKOM SAJMU U GUDOVCU

HSS NEMA PROBLEMA ZBOG ONIH KOJI SU IZAŠLI IZ STRANKE

Nakon izjava slijedilo je druženje i obilazak sajma u društvu predsjednika Hrvatskog pčelarskog saveza Martina Kranjeca

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Predsjednik HSS-a Branko Hrg posjetio je 10. MeđunarodnI pčelarskI sajam 9. veljače na sajamskom prostoru Gudovac u pratnji čelnika HSS-a Bjelovarsko–bilogorske županije Dinka Piraka.

U kratkoj izjavi za novinare komentirao je lokalna preslagivanja HSS-a i nedavne unutarstranačke izbore tvrdeći kako to nije oznaka problema unutar stranke, te da će se sve uskoro riješiti. Odbacuje komentare kako je do problema u HSS-u došlo zbog ljudi koji su izašli iz stranke. Mišljenja je kako problemi unutar stranke ne mogu biti uzrokovani ljudima izvana.

– Turbulencija unutar svih stranaka će uvijek biti, one samo imaju svoj jači ili slabiji intenzitet. Oni koji su nezadovoljni uvijek stvaraju turbulencije, ali od toga ne treba bježati i to skrivati. Stranke moraju otvoreno reći kakve probleme imaju, jer javnost ima pravo znati što politička stranka radi. – dodao je Branko Hrg.

Nakon izjava slijedilo je druženje i obilazak sajma u društvu predsjednika Hrvatskog pčelarskog saveza Martina Kranjeca. Tijekom obilaska, predsjednik HSS-a  Branko Hrg razgovarao je s izlagačima i odgovarao na njihova pitanja.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 10 Veljača 2014 20:31 )