• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


BJELOVARSKE LIBERALKE U HUMANITARNOJ AKCIJI

Posjetile su bjelovarsku obitelj Kovačić te im uručile prehrambene i proizvode za osobnu higijenu, kako bi barem djelomično olakšale situaciju u kojoj se ova obitelj nalazi

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Reagirajući na nedavne medijske napise o teškim materijalnim uvjetima u kojima se nalazi bjelovarska obitelj Kovačić – Klaudija i Dražen, te njihovo troje djece, Liberalke Grada Bjelovara odlučile su pomoći sugrađanima kojima je to najpotrebnije.

Obitelj Kovačić živjela je duže vrijeme bez električne energije, zatim im je ista uključena, uz obvezu otplate duga a mjesečni iznos rate gotovo premašuje Klaudijina primanja, odnosno iznos porodiljne naknade koju trenutno prima. Uz ovakve životne troškove, peteročlana obitelj, od kojih je dvoje djece mlađe od 5 godina, našla se u situaciji nedostatka najosnovnijeg za preživljavanje – hrane. Stoga su Liberalke Grada Bjelovara u petak, 21. ožujka, posjetile ovu bjelovarsku obitelj, te im uručile prehrambene i proizvode za osobnu higijenu, kako bi barem djelomično olakšale situaciju u kojoj se ova obitelj nalazi.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 24 Ožujak 2014 10:29 )