• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ZADNJA ŠANSA:

PRIJAVITE SE ZA JEDNO OD 6-7 MJESTA ZA ERSTE FINNOVATION HACKATHON I OSVOJITE 1337 EURA!

Svi sudionici će dobiti i kotizaciju na OMGcommerce, prvu regionalnu konferenciju posvećenu internetskoj trgovini koju organizira vaša Netokracija 21. i 22. ožujka u zagrebačkom DoubleTree Hilton hotelu.

E-mail Ispis PDF

Izvor: www.netokracija.com

Sigurno ste čuli (s Netokracije) kako se sljedeći vikend, u 24 sata s 9. na 10. ožujka održava Erste Finnovation Hackathon na kojem će se 50 sudionika natjecati u izradi zanimljivih »finovativnih« rješenja u kratkom roku. Stigla je zadnja šansa za prijavu, jer je navala golema!

Prvi krugovi prijava prošli su na Entriju, tako da ćemo dobar dio »hakera« već vidjeti u subotu u Zagrebačkom inkubatoru poduzetništva, gdje se održava hackathon. Netokracija vam pak, vrlim hakerima i »hakerašicama« daje posebnu, zadnju šansu da se uključite u natjecanje na kojem po glavi tima možete osvojiti točno leet odnosno 1337 Eura.

Cilj će vam biti po predodređenim zadacima, koji će biti otkriveni na početku hackathona, izraditi »mockup« projekta ili prototip. Uz tehničku podršku Amazon Web Services te organizacijsku medijsku potporu vaše Netokracije, dakako!

OMG…COMMERCE

Shhh, nemojte nikom još reći, ali će svi sudionici uz to dobiti i kotizaciju na OMGcommerce, prvu regionalnu konferenciju posvećenu internetskoj trgovini koju organizira vaša Netokracija 21. i 22. ožujka u zagrebačkom DoubleTree Hilton hotelu. Uz predavače iz Googlea, Kolektive i Limunda, kvalitetne informacije su garantirane!

Za Hackathon je ostalo još nekoliko upada stoga do nedjelje, 3. ožujka, imate priliku prijaviti se posebne forme, no nemojte čekati. Prijavite se samostalno (ako baš želite) ili kao član tima od najviše 4 hakerski raspoložena netokrata i netokratkinje!

Ažurirano ( Nedjelja, 03 Ožujak 2013 16:37 )