• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


BJELOVARSKI FOKSIĆI NA LJETNOM LIMAČ KUP-u

ROKO KRAPEC, INES POPOVIĆ, ZARA KRAPEC I ANJA POPOVIĆ ZLATNI U ZAGREBU

Na ovom natjecanju nastupilo je 105 natjecatelja koji su pod vodstvom klupskih trenera imali priliku pokazati svoja prva borbena umijeća

E-mail Ispis PDF

ZAGREB U dvorani Combat centar Zagreb, u subotu, 7. lipnja, u organizaciji TKD kluba JASTREB, održao se već tradicionalni LJETNI LIMAČ KUP, međuklupski prijateljski turnir na kojem su osim domaćina nastupili i klubovi »Čigra«, »Fox« i »Combat«.

Na ovom natjecanju nastupilo je 105 natjecatelja koji su pod vodstvom klupskih trenera imali priliku pokazati svoja prva borbena umijeća. Za Fox su nastupili Luka Drviš, Roko i Zara Krapec, Manuel Radić, Ines i Anja Popović, Alen Božić, Borna Bertić te Petar Bajsić. Zlatne medalje osvojili su Roko Krapec, Ines Popović, Zara Krapec, Anja Popović, brončane medalje osvojili su Manuel Radić, Alen Božić, Petar Bajsić, Borna Bertić, Luka Drviš.

Treneri na ovom prijateljskom turniru bili su Lora Krčmar i Luka Horvat. Treneri su zadovoljni prikazanim te je još dosta truda i rada pred najmanjim foksićima. S obzirom na prikazano budućnost foksa je sigurna i nove generacije polako najavljuju svoj dolazak i nadamo se da će krenuti stopama starije fox ekipe.

Ažurirano ( Četvrtak, 12 Lipanj 2014 14:46 )