• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


III. HNL ISTOK – 6. KOLO

MLADOST NA BRDU ODIGRALA NERIJEŠENO, BJELOVAR IZGUBIO U LUDBREGU

Od osam utakmica odigrano ih je sedam, u pet su slavili domaći, a dvije su završile izjednačenim rezultatom

E-mail Ispis PDF

U subotu, 20. rujna, odigrane su utakmice 6. kola III. Hrvatske nogometne lige istok. Od osam utakmica odigrano ih je sedam, u pet su slavili domaći, a dvije su završile izjednačenim rezultatom.

NK Mladost na Brdu u Ždralovima je dočekala NK Slaviju iz Pleternice. Nakon 90 minuta igre utakmica je završila neriješeno, bez pogodaka, rezultatom 0:0. Kako se igralo i navijalo na Brdu u Ždralovima pogledajte na fotografijama.

NK Bjelovar ovo kolo gostovao je u Ludbregu te se vratio doma s još jednim porazom. Nakon 90 minuta igre domaća NK Podravina slavila je rezultatom 3:2Matej Bošnjak pogađa za Bjelovar u 25. minuti te dovodi goste u vodstvo od 0:1. U 30. minuti domaća Podravina izjednačava rezultat pogotkom Nikole Valjka iz penala. Matej Bošnjak ponovo trese mrežu Podravine u posljednjoj minuti prvog dijela te poveća prednost za Bjelovar na 1:2. Bjelovar je držao prednost sve do 80. minute kada Teo Novačić trese mrežu Bjelovara i poravnava rezultat na 2.2. Samo pet minuta kasnije, Mario Sačer trese mrežu Bjelovara i dovodi Podravinu u vodstvo od 3:2 što je ona uspjela sačuvati do kraja utakmice.

Nakon odigranih šest kola na vrh tablice zasjela je Mladost iz Antina s 13 bodova. Klubovi iz Bjelovarsko-bilogorske županije nakon ovog kola spustili su se na tablici. Mladost je zauzela šesto mjesto te za vodećom Mladosti zaostaje tri boda. Bjelovar se spustio za tri mjesta niže i sada je 10, a za prvim zaostaje za četiri boda. Na dnu tablice i dalje čvrsto stoje Virovitica, Oriolik i Slavonija.

Kako su se prvih 10 smjestili u samo četiri boda razlike možemo očekivati uzbudljivi nastavak sezone. Mladost iz Ždralova u subotu odlazi u Varaždin, dok u Bjelovar dolazi Mladost iz Antina.

Ažurirano ( Utorak, 23 Rujan 2014 07:59 )