• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


I. ŽNL BJELOVARSKO-BILOGORSKA – 4. KOLO

ČAZMA IZGUBILA I U NOVOJ RAČI, POLA UTAKMICA ODIGRANO NERIJEŠENO

Od šest odigranih utakmica u dvije su slavili domaćini, u jednoj su slavili gosti, a tri utakmice završile su neriješeno

E-mail Ispis PDF

Ovaj vikend odigrane su utakmice četvrtog kola I. ŽNL BBŽ. Od šest odigranih utakmica u dvije su slavili domaćini, u jednoj su slavili gosti, a tri utakmice završile su neriješeno.

U Siraču je gostovao NK Hajduk iz Hercegovca te upisao još jednu pobjedu svladavši domaći NK Kamen s 0:2. Ivan Plantek zatresao je mrežu domaćih već u 17. minuti, a nakon njega u 67. minuti Ivan Čegec ponovo trese mrežu domaćih i postavlja konačan rezultat 0:2.

NK Dinamo u Predavcu je ugostio NK Omladinac iz Čurlovca. Nakon odigranih 90 minuta i postignuta četiri gola utakmica je završila neriješeno. Dejan Drenovac već u sedmoj minuti trese mrežu gostiju i dovodi domaće u vodstvo 1:0. Vodstvo su držali cijelo prvo poluvrijeme, no u 57. minuti Boris Drlja pogađa za goste i poravnava rezultat na 1:1. Mihael Mihoković u 68. minuti postiže drugi pogodak za goste te ih dovodi u vodstvo 1:2. Gosti su vodstvo držali do pred sam kraj utakmice, u 87. minuti Seba Jaković trese mrežu gostiju te izjednačava na konačni rezultat 2:2. Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo u Predavcu.

U Bereku gostovala je NK Lasta iz Gudovca. Kao i u Predavcu i tu je utakmica nakon 90 minuta igre završila neriješeno i jednakim brojem postignutih golova 2:2. Prvi pogodak na utakmici postigao je Ivica Matić u 30. minuti za gostujuće te ih doveo u vodstvo 0:1. Ranko Kesić pogađa iz penala u 59. minuti za domaće te poravnava rezultat na 1:1.  Danijel Sitarić u trese mrežu domaćih te ponovo dovodi goste u vodstvo od 1:2. Vodstvo gostiju trajalo je svega nekoliko minuta, u 69. minuti za domaće pogađa Saša Šastarić te poravnava na konačni rezultat 2:2.

NK Brestovac u Garešničkom Brestovcu ugostio je BŠK iz Brezovca te ih pobijedio s 2:0. Prvi gol za domaće postigao je Mario Hudik u 13. minuti, a drugi Miroslav Čleković u 86. minuti.

U Novu Raču kao veliki favorit došla ja NK Čazma kako bi konačno upisala prvu pobjedu ove sezone. No to se ipak nije dogodilo. Domaći NK Trnski uspio je pobijediti favorita 2:1. Filip Matešin postiže prvi i jedini pogodak za goste i to u 45. minuti te ih dovodi u vodstvo od 0:1. Vodstvo je trajalo do 76. minute kada Ivan Srbljanović pogađa za domaće te izjednačuje na 1:1. Martin Cajner u 88. minuti trese mrežu gostujućih favorita te postavlja rezultat za pobjedu domaćih 2:1.

NK Bilogorac u Velikom Trojstvu ugostio je NK Bilo iz Velike Pisanice. Nakon 90 minuta igre utakmica je završila izjednačenim rezultatom i bez pogodaka 0:0.

Nakon tri odigrana kola vrh tablice zauzeli su Haduk iz Hercegovca, Dinamo iz Predavca te Bilo iz Velike Pisanice koji su jedini nisu zabilježili poraz te imaju 7 bodova.  Dno tablice još uvijek čvrsto drži Čazma i BŠK iz Brezovca koji jedni imaju tri poraza.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 22 Rujan 2014 17:10 )