• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


STK ROVIŠĆE NA 6. KUPU GRADA BJELOVARA

ANTONIA I REA BORILE SE KAO LAVICE

Trener Ban zadovoljan je igrom i stavom svojih igračica te dodaje da su to i realni rezultati s obzirom na njihove trenutne pozicije na rang listama

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Protekli vikend, u Bjelovaru, održan je stolnoteniski turnir, 6. Kup grada Bjelovara, na kojem je u konkurenciji od oko 380 igrača i igračica sudjelovao i STK Rovišće, sa svoje dvije igračice, Antoniom Hodalić i Reom Ban.

U subotu, u konkurenciji najmlađih kadetkinja, nastupala je Rea Ban, u tri meča istim rezultatom  3:0 glatko prolazi grupu i plasira se u daljnje natjecanje. Za ulazak u osam najboljih Rea pobjeđuje neugodnu ljevakinju iz Varaždina, Jelenu Vukelić,  3:0, te se bez izgubljenog seta na turniru plasira u nastavak natjecanja. No nažalost, za ulazak u polufinale Rein niz prekida prva nositeljica, Mladostašica Hana Arapović. Za taj meč ključan je bio prvi set, koji Hana izvlači u svoju korist 13-11, a Rea iako odlično igra, gubi i slijedeća 2 seta  te se oprašta od natjecanja. Hana s još dvije pobjede nakon Ree na kraju  završava kao zlatna.

U nedjelju, u kategoriji mlađe kadetkinje za klub nastupaju obje igračice Rovišća, Antonia Hodalić i Rea Ban.

Antonia očekivano prolazi grupu sa dvije pobjede i jednim porazom i to od pete nositeljice u toj kategoriji, odlične Jurčević Marte. Nakon slobodnog kola u osmini finala nažalost dobiva za protivnicu raspoloženu Stelu Marčec, osmu nositeljicu turnira. Antonia se bori, dobiva i set ali Stela je trenutno bolja i rezultatom 3:1 odlazi dalje, do zlata. Rea, nakon odlične igre u subotu nastavlja dobar ritam i u starijoj kategoriji, te prolazi grupu s dvije pobjede i jednim porazom od odlične Ilić Zare. Za ulazak u 16 dobiva najbolju domaću igračicu Mateu Dolenec, koju u napetom meću, odličnom i koncentriranom igrom  pobjeđuje rezultatom 3:1 i nastavlja natjecanje. Za plasman u osam dočekuje ju odlična Mladostašica Nika Sušec, koja ju izbacuje iz natjecanja.

Trener Ban zadovoljan je igrom i stavom svojih igračica te dodaje da su to i realni rezultati s obzirom na njihove trenutne pozicije na rang listama, ali i lagano iznenađenje s obzirom koje su probleme prošli oko nedostupnosti prijašnje dvorane. Također, klub je promijenio i brojčano stanje, zbog odlaska jedne igračice, Ivane Grgić. Iz kluba ističu kako je ovih dana napokon riješena i dvorana i da kreću s intenzivnijim treninzima te se može očekivati i nastavak dobrih vijesti s turnira.

Ažurirano ( Utorak, 30 Rujan 2014 11:10 )