• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


III. HNL ISTOK – 8. KOLO

BJELOVAR POBIJEDIO VIROVITICU S DNA TABLICE, MLADOST ODIGRALA NERIJEŠENO U ANTINU

Od osam utakmica odigrano ih je šest, u pet su slavili domaći, a jedna je završene neriješenim rezultatom

E-mail Ispis PDF

U subotu, 4. listopada, odigrane su utakmice 8. kola III. Hrvatske nogometne lige istok. Od osam utakmica odigrano ih je šest, u pet su slavili domaći, a jedna je završene neriješenim rezultatom.

Bjelovar je na Gradskom stadionu dočekao posljednju Viroviticu te je pobijedio s 1:0. Gol za Bjelovar zabio je Maras u 14. minuti. Na fotografijama pogledajte kako se igralo na Gradskom stadionu u Bjelovaru.

NK Mladost iz Ždralova gostovala je u Antinu gdje je s tamošnjom Mladosti odigrala neriješeno. Domaći su došli u vodstvo u 16. minuti pogotkom Miroslava Prkića. Vodstvo od 1:0 držali su sve do 59. minute kada je Željko Ostrman zatresao mrežu domaćih te poravnao rezultat na 1:1.

Nakon osam odigranih kola na vrhu tablice sijedi i dalje Podravina iz Ludbrega s 19 bodova. Klubovi iz Bjelovarsko-bilogorske županije nakon ovog kola i dalje su u gornjem dijelu tablice. Mladost je zadržala četvrto mjesto te za vodećom Podravinom zaostaje četiri boda. Bjelovar nakon što je pobijedio posljednju Viroviticu popeo se za jedno mjesto te je sada šesti, a za prvim zaostaje isto četiri boda. Na dnu tablice i dalje čvrsto stoje Oriolik i posljednja Virovitica koja je do sad izgubila sve utakmice.

Kako su se prvih osma smjestili u samo četiri boda razlike možemo očekivati uzbudljivi nastavak sezone. Mladost u Ždralovima u subotu dočekuje u Međimurje iz Čakovca, dok u Bjelovar odlazi  na gostovanje u Bijelo Brdo gdje ga čeka BSK.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 06 Listopad 2014 19:19 )