• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA BJELOVAR – KOPRIVNICA – VIROVITICA – 7. KOLO

DARUVAR POBIJEDIO DOMA, U GOSTIMA ROVIŠĆE DOBILO 4, A GARIĆ 6 KOMADA

Od sedam odigranih utakmica u pet su slavili domaći, jedna je završena neriješeno, a u jednoj su slavili gosti

E-mail Ispis PDF

Ovaj vikend odigrane su utakmice sedmog kola Međužupanijske nogometne liga Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Od sedam odigranih utakmica u pet su slavili domaći, jedna je završena neriješeno, a u jednoj su slavili gosti.

Klubovi iz Bjelovarsko-bilogorske županije Rovišće i Garić na gostovanjima doživjeli su visok poraz, Zdenka je pak jedina u ovom kolu uspjela odigrati neriješeno, dok je Daruvar kod kuće upisao još jednu pobjedu. Rovišće je gostovalo u Virju gdje je izgubilo s 4:1 od domaćeg Podravca. Garić je otišao u Grabovnicu gdje je bila prava golijada, domaća Croatia tresla je mrežu Garića čak šest puta te ubilježila visoku pobjedu od 6:0. Zdenka je gostovala u Križevcima te ubilježila još jedan bod odigravši neriješeno 0:0. Daruvar je doma dočekao Pitomaču te ih pobijedio s 1:0.

Kalinovac učvršćuje svoju vodeću poziciju na tablici bez ijednog poraza, upisao je maksimalnih 21 bod. Klubovi iz Bjelovarsko-bilogorske županije Daruvar i Garić smjestili su se u gornji dio tablice. Daruvar je drugi i za vodećim zaostaje osam bodova, dok je Garić pao nekoliko mjesta i sada je šesti, a za prvim zaostaje 10 bodova. Rovišće i Zdenka smjestili su se u donji dio tablice te zajedno dijele 10. mjesto.

Sljedeće kolo u Rovišće dolazi prvi i neporaženi Kalinovac, a u Daruvar dolazi Podravac iz Virja, dok će Garić ugostiti Slatinu. Zdenka ide na gostovanje u Pitomaču.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 06 Listopad 2014 20:45 )