• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


III. HNL ISTOK – 9. KOLO

ŽDRALOVI POBIJEDILI SAMI SEBE, BJELOVAR POBJEDOM SKOČIO NA TREĆE MJESTO

Od osam utakmica odigrano ih je šest, u dvije su slavili domaći, u dvije gosti, a ostale dvije odigrane su neriješeno

E-mail Ispis PDF

U subotu, 11. listopada, odigrane su utakmice 9. kola III. Hrvatske nogometne lige istok. Od osam utakmica odigrano ih je šest, u dvije su slavili domaći, u dvije gosti, a ostale dvije odigrane su neriješeno.

Mladost je u Ždralovima na Brdu dočekala Međimurje te nakon početnog vodstva, a u kasnijem dijelu utakmici dosta promašenih prilika uspjela izgubiti rezultatom 1:3, odnosno Ždralovi su uspjeli pobijediti sami sebe. Prvi gol za Mladost postigao je Sučić već u 6. minuti. No, onda su uspjeli propustiti nekoliko prilika, a to su iskoristili igrači Međimurja i u 44. minuti Rebrenik pogađa za goste i izjednačuje rezultat. Na početku drugog poluvremena u 48. minuti za goste pogađa Kokot te ih dovodi u vodstvo. Mladost je propustila još nekoliko prilika za izjednačenje te Stojkov pred sam kraj, u 87. minuti, pogađa još jednom za goste te postavlja konačni rezultat za visoku pobjedu Međimurja u Ždralovima. Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo u Ždralovima.

Bjelovar je danas gostovao u Bijelom Brdu te upisao još jednu pobjedu pobijedivši domaći BSK 1:3. Prvi pogodak na utakmici postiže Habek u trećoj minuti za Bjelovar. Domaći BSK izjednačava pogotkom Lončara u 13. minuti. U drugom poluvremenu još dva gola za Bjelovar postižu Katić u 52. i Hajdarović u 55. minuti za konačni rezultat 1:3.

Nakon devet odigranih kola na vrhu tablice sijedi i dalje Podravina iz Ludbrega s 19 bodova. Klubovi iz Bjelovarsko-bilogorske županije nakon ovog kola i dalje su u gornjem dijelu tablice. Bjelovar nakon još jedne pobijede sada je skočio na treće mjesto i za vodećim zaostaje samo jedan bod. Mladost nakon što je izgubila na Brdu pala je na šesto mjesto i za vodećom Podravinom zaostaje četiri boda. Na dnu tablice i dalje čvrsto stoje Oriolik i posljednja Virovitica koja je do sad izgubila sve utakmice.

Kako su se prvih osam smjestili u samo pet bodova razlike možemo očekivati uzbudljivi nastavak sezone. Mladost u nedjelju odlazi na gostovanje u Višnjevac, a Bjelovar u subotu na Gradskom stadionu dočekuje u Koprivnicu.

Ažurirano ( Srijeda, 15 Listopad 2014 20:12 )