• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA BJELOVAR – KOPRIVNICA – VIROVITICA – 8. KOLO

DARUVAR ISPRATIO PODRAVCE S TROJKOM I UZEO TRI BODA

Klubovi iz Bjelovarsko-bilogorske županije upisali su jednu neriješenu, dvoje dobivene i jednu izgubljenu utakmicu

E-mail Ispis PDF

Ovaj vikend odigrane su utakmice osmog kola Međužupanijske nogometne liga Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Od sedam odigranih utakmica u tri su slavili domaći, dvije su završile neriješeno, a u dvije su slavili gosti.

Klubovi iz Bjelovarsko-bilogorske županije upisali su jendu neriješenu, dvoje dobivene i jednu izgubljenu utakmicu.

Rovišće je imalo vrlo jakog gosta, kod njih je došla neporažena Mladost iz Kalinovca te nakon pojede od 1:2 ostala i dalje jednina neporažena. Robert Kožar doveo je Mladost u vodstvo pogotkom u 20. minuti. Josip Markešić uspijeva izjednačiti pogotkom za Rovišće te u 76. minuti. Vjekoslav Belobrk uspijeva pogoditi u 90. minuti za Mladost koja bilježi još jednu pobjedu te ostaje i dalje jedina neporažena.

Garić je u Garešnici dočekao Slatinu koju je uspio pobijediti s 1:0. Jedni pogodak na utakmici za pobjedu Garića postigao je Ante Starčević u 59. minuti

Zdenka je na gostovanju u Pitomači uspjela odigrati neriješeno 1:1 te se vratiti doma s osvojenim bodom. Pogotkom Vanje Šaerepca Pitomača je došla u vodstvo u 41. minuti. Vedran Vinjevac je izjednačio rezultat na 1:1 pogotkom u 47. minuti.

Daruvar je ubilježio doma još jednu pobjedu. Ugostio je Podravac te ih ispratio s 3:0 i opet uzeo tri boda te tako učvrstio svoje drugo mjesto na tablici. Daruvarčani dolaze u vodstvo pogotkom Mateja Bubnjića u 41. minuti. Drugi gol za Daruvar postiže Ivan Vuković u 70. minuti, a na konačnih 3:0 postavlja Fran Res pogotkom u 84. minuti.

Kalinovac i dalje bez ijednog poraza učvršćuje svoju vodeću poziciju na tablici, upisao je maksimalnih 24 boda. Klubovi iz Bjelovarsko-bilogorske županije Daruvar i Garić smjestili su se u gornji dio tablice. Daruvar je drugi i za vodećim zaostaje osam bodova, dok je Garić šesti, a za prvim zaostaje 10 bodova. Zdenka i Rovišće smjestili su se u donji dio tablice na deveto i deseto mjesto.

U sljedećem kolu jednino Zdenka igra doma gdje dočekuje Slavena iz Koprivnice. Rovišće odlazi na gostovanje u Grabrovnicu kod Croatiae. Daruvar će imati vrlo težak zadatak u Kalinovcu pobijediti ne pobijeđenu Mladost, dok će Graić gostovati u Suhopolju.

Ažurirano ( Srijeda, 15 Listopad 2014 19:20 )