• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


II. HOL REGIJE CENTAR – 1. KOLO

BJELOVARČANKE GLATKO IZGUBILE OD VRLO DOBRE DRUGE EKIPE VARAŽDINA

U utakmicu ulaze indolentno što domaće koriste i brzom igrom za samo petnaest minuta rješavaju prvi set u svoju korist

E-mail Ispis PDF

OK VARAŽDIN VOLLEY II – ŽOK BJELOVAR 3 : 0 (25:12, 25:10, 25:18)

OK VARAŽDIN VOLLEY II: Martina Deglin, Daria Jarmić, Tamara Đolonga, Sara Pevec, Stela Pevec, Inka Inkert, Iva Horvat, Lucija Kociper, Lucija Tesla.

Trener: Ivica Đolonga.

ŽOK BJELOVAR: Ivona Andričević, Maja Dragašević, Sara Krmpotić, Vanessa Breškić, Dorotea Jelić-Balta, Gabriela Stipanović, Marijana Lukačin, Ana Vrhovski, Ana-Marija Užarević, Klara Jurišić.

Trener: Stanko Štimac.

U prvom kolu II. HOL Regije Centar, odbojkašice Bjelovara gostovale su u Varaždinu gdje su glatko izgubile od vrlo dobre druge ekipe Varaždina. Bjelovarčanke u utakmicu ulaze indolentno  što domaće koriste i brzom igrom za samo petnaest minuta rješavaju prvi set u svoju korist.

Drugi set je repriza prvoga. Ponovo Bjelovarčanke loše otvaraju susret i što igra dalje odmiče tonu u sve veće sivilo osvojivši svega deset poena.

Treći set igra se dvadeset tri minute i donosi na momente nešto bolju igru Bjelovarčanki, ali u samoj završnici domaće odbojkašice dobrim prijemom i raznovrsnim napadima  ne dozvoljavaju gošćama nikakvo iznenađenje, te bilježe laku i zasluženu pobjedu.

– Na turniru u Bjelovaru pružili smo tri vrlo dobre partije, te su si umislile da će lako izaći na kraj s Varaždinkama, dovoljno je da se pojavimo i pobjeda je naša. Takav pristup utakmici protiv mlade, uigrane i borbene druge ekipe domaćina koštao nas je bolnog poraza koji nas je zalijepio na posljednje mjesto. Naše odbojkašice igrale su katastrofalno, igre na mreži, odnosno bloka gotovo da i nije bilo, lošim pokrivanjem terena onemogućili smo si dobar prijem, tako da nismo imali nikakav napad. I ono malo napadačkih akcija bilo je bezidejno. Ekipa je od prve minute padala u sve veće sivilo i neprepoznatljivost, da bi se tek u trećem setu malo trgnula i na momente zaigrala zadovoljavajuće, pokazavši da zna igrati odbojku. Nadam se da ćemo u idućem kolu, protiv jakih Vrbovčanki, pružiti puno bolju igru i da je ovo bilo samo jedno loše izdanje koje treba što prije zaboraviti – razočarano je ustvrdio Trener Stanko Štimac.  

Ažurirano ( Srijeda, 15 Listopad 2014 08:02 )