• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA BJELOVAR – KOPRIVNICA – VIROVITICA – 9. KOLO

ZDENKA ISPRATILA GOSTE IZ KOPRIVNICE S TRI KOMADA, ROVIŠĆE SE VRATILO S ČISTOM PETICOM

Od šest odigranih utakmica u pet su slavili domaći, a samo u jednoj su slavili gosti

E-mail Ispis PDF

Ovaj vikend odigrane su utakmice devetog kola Međužupanijske nogometne liga Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Od šest odigranih utakmica u pet su slavili domaći, a samo u jednoj su slavili gosti.

Klubovi iz Bjelovarsko-bilogorske županije upisali su jednu pobjedu te tri poraza.

Rovišće ovo kolo gostovalo je kod Croatie u Grabrovnici gdje su od domaćina poslani doma s čistom peticom. Golijadu domaćina otvorio je već u drugoj minuti Ante Pavlićević. Nastavio je Arben Rušiti s dva pogotka, jedan u 21. i drugi u 32. minuti. Golijada se nastavlja te opet u 49. minuti trese se mreža Rovišća pogotkom Renata Košića. Konačni peti pogodak ta domaće postiže Milan Prlić u 88. minuti.

Garić je u Suhopolju upisao još jedan poraz. Domaće Suhopolje pobijedilo je s rezultatom 2:0. Oba gola upisao je Nikola Plavšić, prvi u 64. minuti, a drugi u 90. minuti.

Daruvar je gostovao u Kalinovcu gdje je pokušao napokon prekinuti pobjednički niz ove još uvijek ne poražene ekipe. No, to Daruvaru nije uspjelo te se vratio doma poražen rezultatom 2:1. Prvi gol na utakmici postiže Ivan Vuković za goste u 23. minuti. Vjekoslav Belobrk trese mrežu Daruvara i u 41. minuti poravnava rezultat na 1:1. Poravnati rezultat vukao se do pred sam kraj utakmice, a u 88. minuti Peter Željeznak pogađa za Kalinovac te im osigurava još jednu pobjedu u nizu.

Zdenka je ugostila Slaven Belupo te ih poslala doma u Koprivnicu s odličnom trojkom.

Na fotografijama pogledajte kako se navijalo i igralo u Velikim Zdencima. Na fotografijama pogledajte kako se navijalo i igralo u Velikim Zdencima.

Kalinovac i dalje bez ijednog poraza učvršćuje svoju vodeću poziciju na tablici, upisao je maksimalnih 27 boda. Klubovi iz Bjelovarsko-bilogorske županije Daruvar i Garić smjestili su se u gornji dio tablice.  Daruvar je s drugog mjesta pao na treće nakon poraza od vodeće Mladosti za kojom sad zaostaje za 11 bodova. Garić je zadržao šesto mjesto i ima 14 bodova. Zdenka i Rovišće smjestili su se u donji dio tablice na deveto i 12 mjesto.

U sljedećem kolu jednino Zdenka odlazi u goste. U Đurđevcu je dočekuje pretposljednji Graničar.  Rovišće doma dočekuje Slatinu, a Daruvar Croatiu iz Grabrovnice, dok će Garić u Garešnici ugostiti Križevce.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 20 Listopad 2014 19:34 )