• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


FOX ODLIČAN NA JUNIORSKOM PRVENSTVU HRVATSKE

ANDREA PACADI I SARA RAJČEVIĆ – JUNIORSKE PRVAKINJE HRVATSKE

Rezultati juniorki FOX-a su dovoljni za ekipno 3. mjesto u kategoriji juniorki u Hrvatskoj

E-mail Ispis PDF

RUGVICA Juniorsko prvenstvo Hrvatske u taekwondou držano je u Rugvici u subotu, 18. listopada. Na njemu su nastupili i juniori i juniorke bjelovarskog taekwondo kluba FOX.

ANDREA PACADI nastupila je u kategoriji do 44 kilograma i sa dvije pobjede osvojila zlatnu medalju i okitila se titulom prvakinje Hrvatske.

SARA RAJČEVIĆ se također okitila titulom prvakinje u kategoriji juniorki do 63 kilograma sa tri odlično odrađene borbe.

LANA RAJČEVIĆ je sa jednom pobjedom došla do polufinalne borbe, u kategoriji do 46 kilograma, gdje je zaustavljena, ali okitila se brončanom medaljom.

LANA KRAPEC nastupila je u kategoriji do 49 kilograma i nakon odlične prve borbe ušla je u polufinale gdje je izgubila od  neznatno jače protivnice, te se mora također zadovoljiti brončanom medaljom.

LEA LELJAK nastupa u kategoriji do 55 kilograma. Prvu borbu pobjeđuje, ali u drugoj dolazi na favoritkinju kategorije i nažalost gubi u borbi za medalju, te osvaja plasman od 5.-8. mjesta.

ENA ŠIMUNIĆ u kategoriji do 52 kilograma ima identičan ždrijeb kao i Lea. Pobjeđuje u prvom kolu, ali u borbi za medalju ide na daleko bolju i iskusniju protivnicu te gubi i također osvaja plasan od 5.-8 mjesta.

Rezultati juniorki FOX-a su dovoljni za ekipno 3. mjesto u kategoriji juniorki u Hrvatskoj.

Na juniorskom prvenstvu nastupili su i juniori taekwondo teama - Andrija Topčić i Sven Petreković.

SVEN PETREKOVIĆ nastupio je u kategoriji do 63 kilograma. Nakon dvije odlično odrađene borbe u polufinalu je zaustavljen od predstavnika zagrebačkog Osvita te se mora zadovoljiti brončanom medaljom.

ANDRIJA TOPČIĆ nastupa u kategoriji do 68 kilograma. I on poput timskog kolege pobjeđuje u prva dva kola, te gubi polufinalnu borbu i osvaja brončanu medalju na prvenstvu države.

Juniorsku ekipu vodili su treneri Sanela Tolić Medak i Kristijan Cvetković, te Feđa Medak koji nakon današnjeg prvenstva odlazi put Beograda gdje se u nedjelju održava WTF G1 turnir na kojemu će biti pomoćni trener reprezentacije, a u sastavu seniorske reprezentacije Hrvatske nastupit će i Luka Horvat.

TKD »FOX« zahvaljuje se roditeljima, navijačima, te Sportskoj zajednici Bjelovarsko-bilogorske županije na ustupljenom kombiju za prijevoz sportaša.

Ažurirano ( Subota, 18 Listopad 2014 18:45 )