• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


III. HNL ISTOK – 10. KOLO

BJELOVAR ODIGRAO NERIJEŠENO PROTIV KOPRIVNICE, MLADOST U VIŠNJEVCU UZELA BOD

Od osam utakmica odigrano ih je šest, u dvije su slavili gosti, a čak četiri odigrane su neriješeno

E-mail Ispis PDF

U subotu, 18. listopada, odigrane su utakmice10. kola III. Hrvatske nogometne lige istok. Od osam utakmica odigrano ih je šest, u dvije su slavili gosti, a čak četiri odigrane su neriješeno.

Bjelovar je dočekao na Gradskom stadionu Koprivnicu te nakon 90 minuta igre utakmica je završila neriješeno. Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo u Bjelovaru.

Mladost iz Ždralova danas je gostovala u Višnjevcu. Nakon 90 minuta igre utakmica je završila neriješeno, a Mladost se vratila doma s jednim bodom više.

Nakon deset odigranih kola na vrhu tablice zasjela je Mladost iz Antina s 20 bodova. Klubovi iz Bjelovarsko-bilogorske županije nakon ovog kola i dalje su u gornjem dijelu tablice. Bjelovar je na četvrtom mjestu i za vodećim zaostaje samo jedan bod. Mladost iako je u ovom kolu uzela jedan bod pala je sa šestog na sedmo mjesto, a za vodećim zaostaje za 4 boda. Na dnu tablice Virovitica i dalje čvrsto drži posljednje mjesto, a koja još nije osjetila užitak pobijede u ovoj sezoni.

Kako su se prvih osam smjestili u samo pet bodova razlike možemo očekivati uzbudljivi nastavak sezone. Na Brdo kod Mladosti sljedeće kolo dolazi Belišće, Bjelovar odlazi u goste u Oriolik.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 20 Listopad 2014 19:58 )