• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


II. HOL REGIJE CENTAR – 2. KOLO

JOŠ JEDAN PORAZ BJELOVARČANKI

U slijedećem kolu na svom parketu Žokice dočekuju Daruvarčanke. Poručuju: Ništa drugo osim pobjede ne dolazi u obzir. Nadamo se da će to i potvrditi u subotu u utakmici koja počinje u 16 sati.

E-mail Ispis PDF

ŽOK VRBOVEC – ŽOK BJELOVAR    3 : 0 (25:18, 25:16, 25:22)

Dvorana Srednje škole Vrbovec. Gledatelja 50.

Suci: Nikola Stanojević i Tin Vedriš.

ŽOK VRBOVEC: Petra Horvat, Mia Baržić, Katarina Kramarić, Sara Remenarić, Ivana Jezerčić, Petra Škrinjarić, Marija Adžić, Sara Adžić, Ana Bulić, Lorena Grcić, Iva Tokić, Katarina Jaić.

Trener: Žarko Popović.

ŽOK BJELOVAR: Ivona Andričević, Dorotea Jelić-Balta, Gabriela Stipanović, Marijana Lukačin, Ana Vrhovski, Sara Krmpotić, Maja Dragašević, Klara Jurišić, Vanessa Breškić, Ana.Marija Užarević.

Trener: Željko Stipanović.

U ponedjeljak navečer protiv najjače ekipe u skupini istok Bjelovarčanke su prikazale puno bolju igru nego u Varaždinu, ali su ipak poražene sa 3:0. Domaće odlično otvaraju prvi set i dok su se naše snašle već je bilo 11:3. Tada gošće sređuju svoje redove, boljim prijemom i odličnim servisima sustižu domaće na svega tri poena razlike (20:17), ali dalje od toga se nije moglo.

U drugom setu igra srednjih blokera je neprepoznatljiva, a najmlađa Andričević igra u grču što je donijelo svega šesnaest poena.

U treći set Bjelovarčanke ulaze s izmijenjenom šestorkom što donosi prednost od pet poena koju domaće s puno napora pokušavaju anulirati, ali bezuspješno. Kada se činilo da bi gošće mogle uzeti set (18:21), čineći fatalne greške, dozvoljavaju da se rezultat poravna na 22:22. Ni time aut trenera Stipanovića nije pomogao da se vrate u igru. Ostaje žal što nisu uzele set i popravile dobar dojam koji su ostavile u Vrbovcu.

U slijedećem kolu na svom parketu Žokice dočekuju Daruvarčanke. Poručuju: Ništa drugo osim pobjede ne dolazi u obzir. Nadamo se da će to i potvrditi u subotu u utakmici koja počinje u 16 sati.

Ažurirano ( Utorak, 21 Listopad 2014 10:07 )