• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


III. HNL ISTOK – 11. KOLO

MLADOST NA BRDU UZELA TRI BODA, BJELOVAR U GOSTIMA SAMO BOD

Od osam utakmica, u šest slavili su domaći, a dvije su odigrane neriješeno. U sljedećem kolu na Gradski stadion u Bjelovaru u goste dolazi Đakovo, a Mladost odlazi na gostovanje u Vukovar.

E-mail Ispis PDF

U subotu, 25. listopada, odigrane su utakmice 11. kola III. Hrvatske nogometne lige istok. Od osam utakmica odigrano ih je sedam, u pet slavili su domaći, a dvije su odigrane neriješeno.

Mladost je u Ždralovima na Brdu dočekala Belišće te ih nakon 90 minuta igre pobijedila s rezultatom 2:1. Vodstvo domaćima donosi Sučić pogotkom iz jedanaesterca u 12. minuti. Drugi gol za domaće postiže Trupac u 68. minuti. Pred sam kraj utakmice, u drugoj minuti sudačke nadoknade Ratković postiže pogodak za Belišće te postavlja konačni rezultat 2:1. Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo na Brdu u Ždralovima.

Bjelovar je gostovao u Orioliku te je odigrao neriješeno 0:0 i vratio se doma s jednim bodom.

Nakon 11 odigranih kola na vrh tablice zasjela je Slavija iz Pleternice s 22 boda. Klubovi iz Bjelovarsko-bilogorske županije nakon ovog kola i dalje su u gornjem dijelu tablice. Bjelovar, iako je  u ovom kolu uzeo samo jedan bod, uspio je zadržati četvrto mjesto i za vodećim zaostaje samo dva boda. Mladost je u ovom kolu uzela tri boda te se popela za jedno mjesto i sada je šesta s 19 bodova. Na dnu tablice Virovitica i dalje čvrsto drži posljednje mjesto, a koja još nije osjetila užitak pobijede u ovoj sezoni. Kako su se prvih sedam nagurali u samo tri boda razlike možemo očekivati uzbudljivi nastavak sezone.

U sljedećem kolu na Gradski stadion u Bjelovaru u goste dolazi Đakovo, a Mladost odlazi na gostovanje u Vukovar.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 27 Listopad 2014 16:13 )