• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ZUMBA TRENING U SQUASHU

Djevojke su u video prilogu ukratko objasnile koliko je odličan osjećaj baviti se Zumba plesom i uputile poziv svim zainteresiranima za ovaj zabavni trening u ugodnom, opuštajućem društvu

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Večeras, 28. listopada, imali smo priliku prisustvovati veselom i razigranom društvu Zumba plesačica pod vodstvom njihove trenerice Barbare Škojo. Cure su pokazale kako izgleda jedan njihov trening u ugodnom ambijentu dvorane Squash bara uz ritmove popularne tematske glazbe. Na zumba treningu mogli su se vidjeti egzotični plesni pokreti koji su ujedno svojim fitness dijelom pogodni za održavanje forme i oblikovanje tijela.

Djevojke su u video prilogu ukratko objasnile koliko je odličan osjećaj baviti se Zumba plesom i uputile poziv svim zainteresiranima za ovaj zabavni trening u ugodnom, opuštajućem društvu. Nećete požaliti ukoliko prepoznate ovu priliku za naučiti nešto novo i tako poraditi na sebi, pa je naš savjet da se pridružite što prije na adresi Ivanovčanska bb u Bjelovaru svaki utorak i četvrtak od 18 sati.

Ažurirano ( Utorak, 28 Listopad 2014 21:59 )