• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


I. ŽNL BJELOVARSKO-BILOGORSKA – 10. KOLO

GOLIJADA U BEREKU: BILOGORAC POPIO SEDMICU OD TOMISLAVA

Od šest odigranih utakmica u tri su slavili domaći, dvije su odigrane neriješeno, a u gostima slavila je samo Čazma u Čurlovcu

E-mail Ispis PDF

Ovaj vikend odigrane su utakmice 10. kola I. ŽNL BBŽ. Od šest odigranih utakmica u tri su slavili domaći, dvije su odigrane neriješeno, a u gostima slavila je samo Čazma u Čurlovcu.

Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo u Gudovcu.

U Hercegovcu gostovao je NK Bilo iz Velike Pisanici te nakon 90 minuta igre s domaćim Hajdukom utakmica je završila neriješenim rezultatom 1:1. Domaći Hajduk dolazi u vodstvo 1:0 u 41. minuti pogotkom Filipa Kužuhara. Gosti uspijevaju izjednačiti tek u 90. minuti kad mrežu Hajduka trese Ivan Bulić koji tim pogotkom postavlja i konačni rezultat 1:1. Na fotgrafijama pogeldajte kao se igralo u Hercegovcu.

Nakon osam odigranih kola na vrhu tablice i dalje je Dinamo iz Predavca s 20 bodova, ali i s utakmicom manje. Iza njega Tomislav iz Bereka s jednim bodom zaostataka, a treće mjesto je zauzeo Trnski iz Nove Rače koji za vodećim zaostaje za dva boda. I na dnu tablice je došlo do promjene. Nakon što je Čazma slavila u Čurlovcu skočila s pretposljednjeg na sedmo mjesto, a Brestovac nakon poraza u Predavcu zauzeo pretposljednje mjesto. Zadnje mjesto, iako je ovo kolo odigrao neriješeno, i dalje čvrsto drži BŠK Brezovac.

Ažurirano ( Četvrtak, 06 Studeni 2014 11:38 )