• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


III. HNL ISTOK – 12. KOLO

MLADOST SLAVILA U VUKOVARU, BJELOVARU BOD NA GRADSKOM STADIONU

Od osam utakmica, u dvije slavili su domaći, a tri su odigrane neriješeno te u tri su slavili gosti

E-mail Ispis PDF

U nedjelju, 2. studenog, odigrane su utakmice 12. kola III. Hrvatske nogometne lige istok. Od osam utakmica, u dvije slavili su domaći, a tri su odigrane neriješeno te u tri su slavili gosti.

Bjelovar je danas na Gradskom stadionu dočekao Croatiu iz Đakova te nakon 90 minuta igre utakmica je završila neriješenim rezultatom 1:1. U 24. minuti Pušić pogađa za domaće i dovodi Bjelovar u vodstvo 1:0. No, već u 31. minuti Borko pogotkom za Croatiu izjednačava rezultat te postavlja konačnih 1:1. Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo u Bjelovaru.

Mladost je gostovala u Vukovaru te uspjela zabilježiti još jednu pobjedu i nova tri boda rezultatom 0:1. Pobjednički pogodak za Mladost postigao je Sučić s 11 metara u 33. minuti.

Nakon 12 odigranih kola na vrh tablice zasjela je Slavija iz Pleternice s 22 boda. Klubovi iz Bjelovarsko-bilogorske županije nakon ovog kola i dalje su u gornjem dijelu tablice. Bjelovar, koji je u ovom kolu uzeo samo jedan bod, pao je s četvrtog na peto mjesto i za vodećim zaostaje samo za jedan bod. Mladost je u ovom kolu uzela tri boda te se popela na treće mjesto te ima isti broj bodova kao vodeća Slavija. Na dnu tablice Virovitica i dalje čvrsto drži posljednje mjesto, a koja još nije osjetila užitak pobijede u ovoj sezoni. Kako su se prvih sedam nagurali u samo dva boda razlike možemo očekivati uzbudljivi nastavak sezone.

Sljedeće kolo u Ždralove dolazi Slavonija iz Požege koja je na predzadnjem mjestu, a Bjelovar odlazi u goste u Pleternicu gdje ga dočekuje prva Slavija.

Ažurirano ( Četvrtak, 06 Studeni 2014 11:47 )