• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA BJELOVAR – KOPRIVNICA – VIROVITICA – 11. KOLO

ROVIŠĆE NAPOKON POBIJEDILO, DARUVAR, ZDENKA I GARIĆ ODIGRALI NERIJEŠENO

Od sedam odigranih utakmica u četiri su slavili domaći, dvije su odigrane neriješeno, a samo je Rovišće slavilo u gostima

E-mail Ispis PDF

Ovaj vikend odigrane su utakmice 11. kola Međužupanijske nogometne liga Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. Od sedam odigranih utakmica u četiri su slavili domaći, dvije su odigrane neriješeno, a samo je Rovišće slavilo u gostima.

Klubovi iz Bjelovarsko-bilogorske županije upisali su tri remija te jednu pobjedu.

Zdenka je ugostila Garić iz Garešnice te nakon 90 minuta igre utakmica je završena neriješeno rezultatom od 1:1. Garić dolazi u vodstvo već u 10. minuti pogotkom Božidara Vezmara. Pred sam kraj prvog dijela utakmice u 42. minuti Dalibor Rekavić pogotkom za Zdenku izjednačava rezultat na 1:1, a koji ostaje nepromijenjen do kraja utakmice.

Daruvar je ovo kolo gostovao u Slatini te se vratio doma s jednim bodom, a utakmica je nakon 90 minuta igre završila neriješenim rezultatom 1:1. Daruvar je došao u vodstvo pogotkom Dražena Duspare u 83. minuti, no samo dvije minute kasnije Igor Dunković pogađa za Slatinu te postavlja konačni rezultat 1:1.

Rovišće je nakon dosta vremena upisalo pobjedu i to u gostima u Suhopolju, nadigravši domaće rezultatom 1:3. Roviće dolazi u vodstvo u 11. minuti pogotkom Alena Hodaka. Prednost na 0:2 pogotkom povisuje Josip Markešić u  65. minuti, a na 0:3 Ivan Nikolić u 75. minuti. Zdenko Lončarek postiže jedini pogodak za Slatinu u 89. minuti te postavlja konačni rezultat na 1:3.

Kalinovac i dalje drži vodeću poziciju na tablici, s 30 boda. Klubovi iz Bjelovarsko-bilogorske županije Daruvar i Garić smjestili su se u gornji dio tablice.  Daruvar je zauzeo treće mjesto te ima 20 bodova. Garić je zadržao šesto mjesto i ima 18 bodova. Zdenka i Rovišće smjestili su se u donji dio tablice, Zdenka je osma, a Rovišće je nakon pobijede skočio na 11. mjesto.

U sljedećem kolu doma dočekuju: Rovišće Križevce, a Garić Slaven Belupo iz Koprivnice te Daruvar Suhopolje. Zdenka odlazi na gostovanje u Molve gdje je dočekuje posljednja Mladost.

Ažurirano ( Četvrtak, 06 Studeni 2014 14:06 )