• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


III. HNL ISTOK – 13. KOLO

MLADOST POBIJEDILA NA BRDU, BJELOVAR IZGUBIO U PLETERNICI

Od sedam odigranih utakmica, u četiri slavili su domaći, a dvije su odigrane neriješeno te u jednoj su slavili gosti

E-mail Ispis PDF

U subotu, 8. studenog, odigrane su utakmice 13. kola III. Hrvatske nogometne lige istok. Od sedam odigranih utakmica, u četiri slavili su domaći, a dvije su odigrane neriješeno te u jednoj su slavili gosti.

Bjelovar je danas gostovao u Pleternici te je od vodeće Slavije izgubio s 1:0. Pobjednički gol za domaće postigao je Josip Jakovljević.

–  Utakmica je bila dobra, prava, dostojna derbija s obje strane. Mi smo odigrali fantastično prvo poluvrijeme u kojem smo imali još dvije-tri dobre prilike i postigli jedan gol. U drugom smo propustili još neke prilike i onda se igra otvorila. Bjelovar je jedna odlična momčad, možda najbolja koja je ove jeseni gostovala u Pleternici. Bili su opasni i svašta se moglo dogoditi – komentirao je Dalibor Bognar, trener Slavije, piše 034portal.hr.

Na fotografijama, koje smo preuzeli s 034portal.hr, pogledajte kako se je igralo u Pleternici.

Mladost je na domaćem terenu dočekala Slavoniju iz Požege, a nakon 90 minuta igre upisala još jednu pobjedu na Brdu od 3:1. Golove za mladost postigli su Hrvoje Trupac u 13. minuti te Mile Sučić u 27. i 36. minuti.

Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo na Brdu.

Ažurirano ( Subota, 15 Studeni 2014 12:26 )