• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


HUMANITARNA NOGOMETNA UTAKMICA

ZA MALOG LUKU CURE SE BORILE KAO LAVICE

Sav prihod od prodanih ulaznica ide za pomoć obitelji od malog Luke, koji krajem siječnja iduće godine ide na liječenje u Švicarsku

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Na nogometnom igralištu NK Sloge iz Bjelovara danas su snage odmjerile cure iz ŽNK Lavice iz Velikog Trojstva te i ŽNK Bilo iz Velike Pisanice u humanitarnoj utakmici za malog Luku. Iako rezultat u ovoj utakmici nije bio posebno važan cure su se borile kao lavice i to blatnjavom terenu. Na kraju bolje su bile cure iz Velikog Trojstva koje su svladale cure iz Velike Pisanice 2:1. Golove za Lavice postigle su Tea Pečar i Sara Fanton dok je gol za Bilo ubilježila Katarina Aleksa. Ovu humanitarnu utakmicu organizirale su cure iz ŽNK Lavice.

Sav prihod od prodanih ulaznica ide za pomoć obitelji od malog Luke, koji krajem siječnja iduće godine ide na liječenje u Švicarsku. Iako liječenje pokriva HZZO, ali je obitelji potrebna financijska pomoć od oko 100.000 kuna kako bi mogli biti uz sina tijekom dva mjeseca njegova liječenja u klinici u Villigenu.

Svi koji žele pomoći obitelji mogu to učiniti uplatom na račun u Erste banci: IBAN HR 7324020063102750227.

Luki, koji ima tek tri godine, u ožujku u Općoj bolnici Bjelovar nakon snimanja s CT-om otkriven je tumor na mozgu. Istu večer prevezen je na KBC Rebro gdje je drugo jutro pregledan te zbog same veličine tumora upućen na hitnu operaciju. Nakon oporavka od operacije smješten je u Kliniku za dječje bolesti, »Klaićevu«, na daljnje liječenje. No, u međuvremenu nalaz biopsije pokazao je kako se radi o zloćudnom tumoru. Kao danja terapija određeno je 16 ciklusa kemoterapije i zračenje protonskim zrakama u švicarskom Villingenu.

Ažurirano ( Subota, 08 Studeni 2014 18:56 )