• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


MEĐUŽUPANIJSKA NOGOMETNA LIGA BJELOVAR – KOPRIVNICA – VIROVITICA – 12. KOLO

ROVIŠĆE UPISALO ČETVRTU POBJEDU, ZDENKA SLAVILA U GOSTIMA

Sutra Rovišće na svom terenu dočekuje Križevce, Zdenka odlazi u Molve gdje ih očekuje posljednja Mladost

E-mail Ispis PDF

Ove subote odigrane su četiri utakmice 12. kola Međužupanijske nogometne liga Bjelovar – Koprivnica – Virovitica. U jednoj su slavili domaći, jedna je odigrana neriješeno, a u dvije su slavili gosti.

Klubovi iz Bjelovarsko-bilogorske županije upisali su jedan remi i jedan poraz.

Daruvar je ovo kolo na svom terenu dočekao Suhopolje s kojim je nakon 90 minuta igre odigrao neriješeno 1:1. Fran Res dovodi Daruvarčane u vodstvo pogotkom u 11 minuti te s tim rezultatom 1:0 završilo je i prvo poluvrijeme. Domaći su prednost držali sve do 78. minute kad za Suhopolje pogađa Nikola Menegati koji postavlja i konačni rezultat 1:1. Kako se je igralo u Daruvaru pogledajte na fotografijama koje je snimila Ivana Bedi.

Garić je u Garešnici dočekao Belupo iz Koprivnice od kojih je nadigran s rezultatom 1:4. Prvi gol za goste postiže Dragan Pavlović u devetoj minuti. Ponovo mrežu Garića trese Luka Sminderovac u 14. minuti, a odmah nakon toga i Dragan Pavlović u 15. minuti. Prvo poluvrijeme završilo je s rezultatom 0:3. U drugom poluvremenu jedini pogodak za Garić postiže Božidar Vezmar iz penala u 68. minuti. Konačni rezultat 1:4 postavlja Petar Filipović pogotkom za Belupo u 75. minuti.

Rovišće na svom terenu, danas u nedjelju, dočekalo je Križevce te nakon 90 minuta igre uspjelo upisati i svoju četvrtu pobjedu ove sezone rezultatom 2:1. Gosti dolaze u vodstvo pogotkom Alena Blagaja u 27. minuti. Marko Prskalo pogađa za Rovišće u 32. minuti te poravnava rezultat na 1:1. Rovišće dolazi u vodstvo u 72. minuti pogotkom Matije Grantvergera koji postavlja i konačni rezultat 2:1. Na utakmici je podijeljeno i tri crvena kartona. Dva su dobili Križevčani – u 72. minuti Antonio Picigin zbog psovanja sudca te Alen Blagaj zbog udaranja igrača, a jedan domaći – u 73. minuti Dino Faletar zbog udaranja igrača.

Ažurirano ( Nedjelja, 09 Studeni 2014 20:58 )