• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


II. HOL REGIJE CENTAR – 4. KOLO

U NERVOZNOJ IGRI BJELOVARČANKE UPISALE JOŠ JEDAN PORAZ

Ponovo se pokazalo da im nedostaju dobre srednje blokerice, a bez njih nije moguće ostvariti prevagu u igri podjednakih protivnika

E-mail Ispis PDF

ČAKOVEC U derbiju začelja Bjelovarčanke su u Čakovcu poražene sa 3:2 i s jednim osvojenim bodom uspjele uhvatiti peto mjesto u grupi.  U nervoznoj igri koja je trajala 102 minute vidjeli smo dobre i loše poteze s obje strane, tako da se nije mogao predvidjeti pobjednik do samoga kraja. Bjelovarske odbojkašice ušle su oslabljene u ovaj susret, ali ih to ne opravdava za vrlo blijedu igru na mreži.  Ponovo se pokazalo da im nedostaju dobre srednje blokerice, a bez njih nije moguće ostvariti prevagu u igri podjednakih protivnika.

Početno ispitivanja snaga trajalo je čitav set gdje su naše u samoj završnici bile spretnije i riješile ga u svoju korist. U drugi set naše ulaze ležerno i smušenom igrom dozvoljavaju Čakovčankama da naprave razliku od pet poena, koja se na kraju pokazala nedostižnom i rezultat je izjednačen. U trećem setu dobrim servisima Bjelovarčaknke pokrivaju svoje slabosti u prijemu i igri na mreži te ga rješavaju u svoju korist.  Četvrti set igrao se pune 23 minute, a rezultat se lomio do pred kraj seta. Kod rezultata 19:18 za domaće na scenu stupa domaća odbojkašica Stanković i odličnim dijagonalnim smečevima donosi pobjedu i izjednačenje rezultata. U petom setu domaće kreću odlučno i stvaraju razliku od pet poena (10:5). Nakon time auta i uputa trenera Stipanovića naše sustižu domaće na zaostatak od jednog poena (11:10) i od tada velikom borbenošću za svaki poen, jedna i druga ekipa žele osigurati pobjedu. Kod rezultata 14:14, poletarka Luna  početničkom greškom na mreži  poklanja poen i servis domaćim odbojkašicama. Vrlo dobrim servisom Apostolovski donosi prvu pobjedu Čakovčankama.

Dvorana Ekonomske i Trgovačke škole u Čakovcu. Gledatelja 30.

Suci: Dario Stanojević i Nikola Petrač.

OK ČAKOVEC - ŽOK BJELOVAR    3:2 (23:25, 25:20, 21:25, 25:21, 16:14)

OK ČAKOVEC: Annabella Ciglar, Mirna Baksa, Ana Stanković, Iva Bulović, Sara Petak, Vanna Apostolovski, Sanda Novak, Ana Novak, Antonija Hajdinjak.

Trener: Ivan Vabec.

ŽOK BJELOVAR: Ivona Andričević, Dorotea Jelić-Balta, Gabriela Stipanović, Marijana Lukačin,  Maja Dragašević, Klara Jurišić, Vanessa Breškić, Ana Marija Užarević, Luna Fofonjka.

Trener: Željko Stipanović.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 17 Studeni 2014 12:39 )