• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


KVALIFIKACIJE ZA EKIPNO PRVENSTVO HRVATSKE I POJEDINAČNO PRVENSTVO SLAVONSKE REGIJE ZAPAD ZA MLAĐE KADETKINJE U STOLNOM TENISU

STK BJELOVAR NADMOĆNO PRVI BEZ IZGUBLJENOG SETA

Nastupile su igračice iz tri kluba iz Bjelovarsko-bilogorske županije (Bjelovar,Daruvar i Čazma)

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Kvalifikacije za ekipno prvenstvo Hrvatske i pojedinačno prvenstvo Slavonske regije zapad za mlađe kadetkinje u stolnom tenisu održane su 9. studenog u Bjelovaru. Nastupile su igračice iz tri kluba iz Bjelovarsko-bilogorske županije (Bjelovar,Daruvar i Čazma).

Plasman na prvenstvo Hrvatske ekipno i osvojeno 1.mjesto  izborila je ekipa STK BJELOVAR 1 u sastavu Varga Inga, Malešević Inga i Dolenec Matea i to nadmoćno bez izgubljenog seta pobijedivši ekipe  STK BJELOVAR 2 i STK ČAZME sa 3-0.Drugo mjesto osvojila je ekipa STK BJELOVAR 2 u sastavu Marčetić Anja, Romek Lea,Rajič Ljubica i Kalabek Karolina koja je pobijedila ekipu STK ČAZME u sastavu Ruklić Rea, Posavec Izidora, Lipovac Lucija i Šegović Sara.

U pojedinačnoj konkurenciji nastupilo je ukupno 13 igračica iz ova tri kluba, a  1.mjesto osvojila je Hana Kroužil iz STK DARUVARA koja je u finalu pobijedila igračicu STK BJELOVARA Mateu Dolenec 3-0. Treće mjesto su podijelile igračice STK BJELOVARA Inga Varga i Inga Malešević. Ingu Vargu je u polufinalu pobijedila Hana Kroužil 3-0 dok je Ingu Malešević pobijedila klupska kolegica Matea Dolenec 3-0.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 10 Studeni 2014 12:08 )