• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NOGOMETNI KLUB »HAJDUK« HERCEGOVAC DOBIO NOVOG TRENERA

ZBOG SLABIH REZULTATA SMIJENJEN DARIO JAUŠIĆ, NJEGOV NASLJEDNIK JE ŽELJKO REBROVIĆ

Koji je već u srijedu, 5. studenog, preuzeo momčad i s istom odradio prvi trening te ubilježio i prvu pobjedu u nedjelju u Brezovcu protiv domaćeg BŠK-a

E-mail Ispis PDF

HERCEGOVAC Dario Jaušić iz Bjelovara više nije trener seniorske momčadi Nogometnog kluba »Hajduk« Hercegovac, priopćili su iz tog nogometnog kluba.
Naime, u utorak, 4. studenog, Uprava Hajduka dosadašnjeg trenera Daria Jaušić razriješila je s mjesta trenera seniorske momčadi zbog slabih rezultata. Polučeni rezultati u posljednjih pet prvenstvenih kola, kada su osvojena svega 4 boda (od 15 mogućih, osvojeno svega 26 % bodova), nisu bili na razini klupskih ciljeva koji su postavljeni na početku sezone.

Za novog trenera seniorske momčadi Hajduka imenovan je Željko Rebrović iz Garešnice, koji je već u srijedu, 5. studenog, preuzeo momčad i s istom odradio prvi trening te ubilježio i prvu pobjedu u nedjelju u Brezovcu protiv domaćeg BŠK-a.

Željko Rebrović do sada je tijekom trenerske karijere vodio veći broj klubova, pri čemu je naslove prvaka osvajao trenirajući Garić iz Garešnice, Zdenku iz Velikih Zdenaca, Brestovac iz Garešničkog Brestovca, a posljednji klub u kome je radio bio je trećeligaš Lipik, kojeg je doveo u vrh istočne skupine 3. HNL-a. Po spomenutim referencama Željko Rebrović pripada u krug najboljih trenera na ovim prostorima.

U Hajduku od novog trenera očekuju da će posložiti »uspavanu« momčad i vratiti je u borbu za sami vrh prvenstvene ljestvice.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 10 Studeni 2014 19:23 )