• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


II. HOL REGIJE CENTAR – 6. KOLO

BJELOVARČANKE DOBRO NAMUČILE ISKUSNE KAŠTELANKE

Bjelovarske odbojkašice ulaze u utakmicu odlučno i brzom igrom daju do znanja domaćim igračicama da će se morati svojski truditi, ako žele pobjedu

E-mail Ispis PDF

ŽOK KAŠTEL – ŽOK BJELOVAR   3:0 (25:18, 25:17, 25:20)

BELICA Na vrućem parketu nove školsko-sportske dvorane u Belici nakon 63 minute čiste igre Bjelovarčanke su poražene sa 3:0 od odbojkašica Kaštela iz Pribislavca. Iskusna ekipa Kaštelanki koja zajedno igra već pet godina, dobrano se namučila da osigura pobjedu i zadrži korak za vodećima što bi joj osiguralo doigravanje u ligi za prvaka.

Bjelovarske odbojkašice ulaze u utakmicu odlučno i brzom igrom daju do znanja domaćim igračicama da će se morati svojski truditi, ako žele pobjedu. Da su vrlo oštri servisi  Bjelovarčanki bili precizniji, i završnica prvog seta mogla je biti dramatičnija, ovako pokloni gošći omogućuju domaćim igračicama da mirno završe set u svoju korist.

U drugom setu vodi se ogorčena borba za svaki poen, tako da oba trenera koriste time aute kako bi primirili ekipe i skrenuli im pažnju na slabe strane protivnika. No, nakon petnaestog poena Bjelovarčanke čine nekoliko pogreški što domaće koriste i odlaze u završnicu sa šest poena prednosti. U trećem setu naše na momente gube koncentraciju odigravši loše poteze što kaštelanke kažnjavaju stvarajući razliku i do šest poena. No, Bjelovarčanke se ne predaju i ponovo opasno prijete smanjujući prednost na svega tri poena (16:19), pokazujući osim borbenosti i upornost, tako da domaći trener ponovo koristi svoja dva time auta, kako bi razbio koncentraciju gošći u čemu i uspijeva te domaće dobivaju set i čistu pobjedu od 3:0.

Usprkos porazu, vidi se napredak u pristupu i igri ove mlade ekipe koja zasigurno može računati na »bolje dane«.

U sljedećem kolu na domaćem terenu dolaze odbojkašice Brcka i biti će to izvrsna prilika da angažiranom igrom naše mlade nade uzmu sva tri boda. Utakmica se igra u subotu u 16 sati.

ŽOK KAŠTEL: Željka Obadić, Matea Knezić, Tija Budiša, Mateja Ivačić, Inka Varga, Lucija Košak, Maja Breban, Mailinda Vnuk, Dina Sabol, Dijana Petran, Darina Ivačić.

Trener: Marko Obadić.

ŽOK BJELOVAR: Ivona Andričević, Dorotea Jelić-Balta, Gabriela Stipanović, Maja  Dragašević, Klara Jurišić, Ana Marija Užarević,  Luna Fofonjka, Lucija Valinčić.

Trener: Željko Stipanović.

Dvorana Osnovne škole u Belici. Gledatelja 70.

Suci: Darko Detelj i Boris Vurušić

Ažurirano ( Nedjelja, 23 Studeni 2014 10:34 )