• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


STK ROVIŠĆE NA MEMORIJALNOM MEĐUNARODNOM STOLNOTENISKOM TURNIRU »ANTUN TOVA STIPANČIĆ«

ANTONIA I REA REZULTATIMA OPRAVDALE ULOŽENI TRUD

Trener Ban je zadovoljan, Reino 8. mjesto u najmlađim kadetkinjama i Antonino 15. mjesto u mlađima njemu su poticaj za nastavak rada te još bolje rezultate u nastavku sezone

E-mail Ispis PDF

ZAGREB Stolnoteniski savez Zagreba u spomen stolnoteniskoj legendi i jednom od najvećih i najuspješnijih igrača svijeta svih vremena organizirao je 22. Memorijalni međunarodni stolnoteniski turnir »Antun Tova Stipančić« . Na ovo velikom međunarodnom turniru okupilo preko 500 natjecatelja, iz 20 zemalja a svi oni borili su se u deset različitih kategorija. STK Rovišće nastupilo je sa svoje dvije natjecateljice Antoniom Hodalić i Reom Ban i to u tri kategorije, pod budnim okom trenera Marinka Bana.

Antonia je bez obzira na jaku konkurenciju nastupala i ovaj put u starijoj kategoriji kadetkinje, kako bi imala što više odigranih partija i s puno jačim protivnicima od sebe. Na taj način trener Ban kaže nadoknađuju nedostatak sparinga na treningu a Antonia i ovaj put upisuje jednu pobjedu i nove bodove pobjedom nad Taneom Benčić . Iako ona do te kategorije i ravnopravne borbe s najboljima ima još najmanje dvije godine danas bez dodanih bodova s Tove ona se nalazi na sredini liste kadetkinja što nikako nije mala stvar. Antonia i Rea zajedno nastupaju u kategoriji mlađe kadetkinje i može se reći da su imale lošiji dan, tako Rea bilježi dva poraza  i jednu pobjedu što joj nije dovoljno za prolaz grupe, a Antonia uspijeva proći grupu s dvije pobjede i jednim porazom ali kolo poslije izbacuje ju jaka Stele Marčec trenutno 5. sa HSTS-ove rang liste, na kojoj je Antonia trenutno na 15. mjestu. Rea Ban u svojoj kategoriji najmlađe kadetkinje opravdava mjesto 9. nositeljice i s tri pobjede plasira se direktno u najboljih 16. na turniru. Rea i dalje igra odlično i pobjeđuje neugodnu ljevakinju iz Varaždina, Vukelić Jelenu te rezultatom 3:0 ulazi u osam najboljih na turniru. Reu u njenom fantastičnom nizu zaustavlja Antonela Papak rezultatom 3:0 i nažalost izbacuje je iz borbe za treće mjesto. No trener Ban zadovoljan je njenom  igrom u toj kategoriji i ističe da je Antonela izrazito jaka protivnica a njena pozicija na 4. mjestu rang liste je i dokaz tome.

Ban na kraju dodaje da je zadovoljan s obje igračice te da njihovi rezultati opravdavaju uloženi trud, da se vidi sa stalno napreduju i da svaki dan žele naučiti nešto novo te da Reino 8. mjesto u najmlađim kadetkinjama i Antonino 15. mjesto u mlađima njemu su poticaj za nastavak rada te još bolje rezultate u nastavku sezone.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 24 Studeni 2014 12:03 )