• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


IZBORNA SKUPŠTINA MALE LIGE VISEĆE KUGLANE U BJELOVARU

ĐURĐICA IŠTEF BENŠIĆ, ZAMJENICA ŽUPANA, URUČILA NAGRADE NAJBOLJIMA

Mala liga viseće kuglane natjecanje je branitelja i to je jedina službena liga Male viseće kuglane u Republici Hrvatskoj

E-mail Ispis PDF

BJELOVAR Zamjenica bjelovarsko-bilogorskog župana Đurđica Ištef Benšić uručila je nagrade najboljima, na izbornoj skupštini lige, u Maloj ligi viseće kuglane u subotu, 29. studenoga.

Mala liga viseće kuglane natjecanje je branitelja i to je jedina službena liga Male viseće kuglane u Republici Hrvatskoj. Nagrade najboljima uručene su u Gradu Bjelovaru, a domaćin izbornoj skupštini lige i dodijeli nagrada bila je Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata Grada Bjelovara i Bjelovarsko-bilogorske županije.

– Čujem da su ovdje osvojene važne i prestižne nagrade. Čestitam svima onima kojima ću te nagrade uručiti, no međutim čestitam i svima vama koji ste danas došli ovdje i koji ste sudjelovali u natjecanjima u Maloj ligi viseće kuglane. Znam da je razlog vašeg okupljanja da se međusobno družite, da razmijenite ono dobro i loše, ono što vas tišti i da u konačnici budete jači i da lakše kročite dalje. Svoj obol tomu daje i naša vrijedna udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata. To je izuzetno kvalitetna udruga s kojom i naša Županija ima kvalitetnu suradnju, jer udruga provodi vrijedne projekte i programe – istaknula je zamjenica bjelovarsko-bilogorskog župana Đurđica Ištef Benšić uoči uručenja nagrada najboljima u Maloj ligi viseće kuglane.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 01 Prosinac 2014 14:39 )