• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


2. HRVATSKA LIGA ZA SENIORKE SLAVONIJA - ZAPAD

BJELOVARČANKE UPISALE PRVU POVIJESNU POBJEDU

STK BJELOVAR 3, Malešević Inga, Varga Inga i Marčetić Anja, bore za naslov prvaka lige sa istim brojem bodova s Daruvarom i Čazmom; STK BJELOVAR 2 s igračicama: Dolenec Matea, Romek Lea te Kalabek Dorotea; upisao je prvu povijesnu pobjedu fanatičnom borbenošću pobijedivši Slatinu

E-mail Ispis PDF

DARUVAR Drugi krug 2. Hrvatske stolnoteniske lige slavonija-zapad za seniorke, u kojoj nastupaju dvije momčadi stolnoteniskog kluba Bjelovar, odigran je prošle nedjelje, 30. studenoga, u Daruvaru. Mlađe kadetkinje po uzrastu, u ovoj sezoni su napravile veliki iskorak u seniorskoj konkurenciji, gdje se igračice iz STK BJELOVAR 3, Malešević Inga, Varga Inga i Marčetić Anja, bore za naslov prvaka lige sa istim brojem bodova s Daruvarom i Čazmom. Najveće iznenađenje dosadašnjeg dijela prvenstva napravile su upravo u zadnjem kolu pobijedivši STK ČAZMU prošlogodišnje pobjednice druge lige minimalnim rezultatom 4/3. Nakon tri sata igre punom preokreta Čazmanke su na kraju morale stisnuti ruku i čestitati na zasluženoj pobjedi Bjelovarčankama koje su pokazale veliku borbenost i u odlučujućim trenucima pokazale više srca i želju za pobjedom. Susret su otvorile Malešević Inga i Kupsjak Katarina koji Malešević rješava u svoju korist 3/1 i tako najavljuje veliki dan za mlade nade Bjelovarskog stolnog tenisa. Drugi susret Varga gubi od prvog reketa Čazme Breznički Marine minimalnim rezultatom 3/2 i utakmica kreće ispočetka kod ukupnog rezultata 1/1. Za ponovno vodstvo Bjelovara pobrinula se Marčetić glatko pobijedivši Lipovac 3/0. U igri parova Čazmanke koriste iskustvo, pobjeđuju 3/1 i poravnavaju rezultat na 2/2. Starom stolnoteniskom poslovicom par okreće susret Bjelovarčanke se nisu složile, prvo Malešević u najbitnijem susretu protiv prvog reketa Čazme Breznički pobjeđuje 3/2 ostvarivši drugu pobjedu. U iduća dva susreta dovoljna je bila jedna pobjeda, prvo Marčetić gubi od Kupsjak 3/1, a točku na i postavlja Varga sigurnom pobjedom nad Lipovac 3/0 za ukupno slavlje Bjelovara 4/3.

STK BJELOVAR 3

STK ČAZMA

 

 

MALEŠEVIĆ INGA

KUPSJAK KATARINA

3/1

1/0

VARGA INGA

BREZNIČKI MARINA

2/3

1/1

MARČETIĆ ANJA

LIPOVAC DARIA

3/0

2/1

MALEŠEVIĆ- VARGA

KUPSJAK-BREZNIČKI

1/3

2/2

MALEŠEVIĆ INGA

BREZNIČKI MARINA

3/2

3/2

MARČETIĆ ANJA

KUPSJAK KATARINA

1/3

3/3

VARGA INGA

LIPOVAC DARIA

3/0

4/3

STK BJELOVAR 2 s igračicama: Dolenec Matea, Romek Lea te Kalabek Dorotea;  upisao je prvu povijesnu pobjedu fanatičnom borbenošću pobijedivši Slatinu 4/2, uz dvije pobjede Dolenec i Romek te nastavljaju uspješan dan Bjelovarčanki.

STK BJELOVAR 2

STK SLATINA

 

 

DOLENEC

KELEMEN

3/0

1/0

KALABEK

PREMEC

0/3

1/1

ROMEK

MOHER

3/2

2/1

DOLENEC-ROMEK

PREMEC-MOHER

0/3

2/2

DOLENEC

PREMEC

3/2

3/2

ROMEK

KELEMEN

3/0

4/2

TABLICA NAKON JESENSKOG DIJELA PRVENSTVA

MJ.

KLUB

UTAKMICA

SKOR

BODOVI

1.

STK ČAZMA

4

3/1

7

2.

STK DARUVAR

4

3/1

7

3.

STK BJELOVAR 3

4

3/1

7

4.

STK BJELOVAR 2

4

1/3

5

5.

STK SLATINA

4

0/4

2

Ažurirano ( Srijeda, 03 Prosinac 2014 10:31 )