• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


II. HOL REGIJE CENTAR – 6. KOLO

BJELOVARČANKE S LAKOĆOM POBIJEDILE GOŠĆE IZ BRCKOVLJANA

U sljedećem kolu, na parketu dvorane I. osnovne škole, Bjelovarčanke dočekuju drugu ekipu Varaždin Volleya i bit će to izvrsna utakmica gdje je teško prognozirati pobjednika

E-mail Ispis PDF

ŽOK BJELOVAR – OK BRCKO    3:0   (25:12, 25:21, 25:19)

BJELOVAR U VII. kolu 2 HOL Centar bjelovarke su na svom terenu uvjerljivo savladale Brcko iz Brckovljana sa 3:0 i tako ponovo zasjele na peto mjesto u skupini.

Bjelovarske odbojkašice odlično otvaraju utakmicu, te brzom i maštovitom igrom daju do znanja gošćama da osim pobjede drugo ništa ne dolazi u obzir. Nakon četrnaest minuta zaključuju set u svoju korist dozvolivši gošćama da osvoje svega 12 bodova.

U drugom setu trener Stipanović daje šansu mlađim igračicama: Fofonjki i Valinčić, a i ostalima s klupe, tako da se vodi borba za svaki bod. No, nakon 18:17 Bjelovarčanke  koriste pogreške gošći i dobivaju set sa četiri poena prednosti.

U trećem setu naše igraju opuštenije tako da ih gošće prate do gotovo same završnice seta (20:18), ali tada naše ubrzavaju igru, te rutinski dobivaju set sa šest bodova razlike i čistu pobjedu od 3:0.

U sljedećem kolu, na parketu dvorane I. osnovne škole, Bjelovarčanke dočekuju drugu ekipu Varaždin Volleya i bit će to izvrsna utakmica gdje je teško prognozirati pobjednika.  Utakmica se igra u subotu u 16 sati.

ŽOK BJELOVAR: Ivona Andričević, Dorotea Jelić-Balta, Gabriela Stipanović, Maja  Dragašević, Klara Jurišić, Ana Marija Užarević,  Luna Fofonjka, Lucija Valinčić, Sara Krmpotić, Vanessa Breškić, Marijana Lukačin.

Trener: Željko Stipanović.

OK BRCKO: Tea Pavečić, Mia Pavečić, Dajana Plavić, Marina Iljkić, Ivana Simonvić, Josipa Bendra, Dorotea Batarilo.

Trener: Vinko Barukčić.

Dvorana I. osnovne škole Bjelovar. Gledatelja 30.

Suci: Sanja Kolar i Petra Čepin.

Ažurirano ( Srijeda, 03 Prosinac 2014 15:11 )