• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


II. HOL REGIJE CENTAR – 6. KOLO

U NEIZVJESNOJ UTAKMICI BJELOVARČANKE TIJESNO IZGUBILE OD VARAŽDINKI

Svaki set trajao je dugih 25 minuta čiste igre, a u prvome su domaće odbojkašice za nijansu bile bolje i povele sa 1:0

E-mail Ispis PDF

ŽOK BJELOVAR – OK VARAŽDIN VOLLEY II 1:3 (25:23, 22:25, 22:25, 22:25)

BJELOVAR Utakmica VIII, kola bila je prava poslastica za ljubitelje odbojke koji su u priličnom broju popunili gledalište sportske dvorane I. osnovne škole. Vrlo atraktivna, nadasve borbena utakmica koja je u završnici svakog seta bila dramatična jer se pobjednik odlučivao  u samoj završnici. No Varaždinke su imale više sreće i iskustva, te su djelovale svježije od Bjelovarčanki i to je bila prevaga koja je donijela tijesnu ali zasluženu pobjedu. Svaki set trajao je dugih 25 minuta čiste igre, a u prvome su domaće odbojkašice za nijansu bile bolje i povele sa 1:0.

U drugom i trećem setu vodila se ogorčena borba gotovo do samog kraja.  No, banalne pogreške još neiskusnih mladih nada prevagnule su u korist gošći.

U četvrtom setu Bjelovarčanke posustaju, što svježije gošće koriste stvarajući razliku od deset poena (10:20), ali se dižu i zahvaljujući odličnim servisima Stipanovićke približavaju se na tri poena razlike. Tada nastaje drama i požrtvovna borba s obje strane za svaku loptu. Kod rezultata 22:23 naše griješe u servisu, a potom lošim meč udarcem Sara poklanja pobjedonosni poen gošćama i ukupnu pobjedu.

Usprkos porazu, Bjelovarčanke pristupaju utakmicama s puno ozbiljnosti, a borbenost i upornost krasi njihovu igru do samog kraja svake utakmice, što ostavlja pozitivan dojam na sve koji ih gledaju.

U sljedećem kolu na parketu dvorane I. osnovne škole naše dočekuju  vrlo dobru ekipu Vrbovca i biti će to još jedna odbojkaška poslastica. Utakmica se igra u subotu 13. prosinca u 16 sati.

ŽOK BJELOVAR: Ivona Andričević, Dorotea Jelić-Balta, Gabriela Stipanović, Maja  Dragašević, Klara Jurišić, Ana Marija Užarević,  Luna Fofonjka, Lucija Valinčić, Sara Krmpotić, Vanessa Breškić, Marijana Lukačin, Ana Vrhovski.

Trener: Željko Stipanović.

OK VARAŽDIN VOLLEY II: Marijana Deglin, Stela Pevec, Sara Pevec, Daria Jarmić, Ana Novak, Lucija Koliper, Lucija Tesla, Tamara Đolonga.

Trener: Ivica Đolonga..

Suci: Anja Rajčević i Igor Pihler (Zagreb)

Dvorana I. osnovne škole Bjelovar. Gledatelja 50.

Ažurirano ( Nedjelja, 07 Prosinac 2014 16:00 )