• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


ODRŽANA 19. »ZELENA NOĆ HAJDUKA«

NAGRAĐENI NAJBOLJI IGRAČI I STRIJELCI SVIH KLUPSKIH SELEKCIJA

Ovakvu manifestaciju, ovakvo okupljanje svih generacija kluba, s tradicijom dugom 19 godina, nema niti jedan klub u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, ali niti na puno širim prostorima

E-mail Ispis PDF

HERCEGOVAC Hercegovčanski Hajduk, i ove godine, po devetnaesti put zaredom, organizirao je »Zelenu noć Hajduka«, tradicionalno sportsko-zabavno okupljanje svih generacija kluba, koje se upriličuje pri kraju kalendarske godine.

Tako su i ove godine »Zelenoj noći« prisustvovali igrači seniorske momčadi, veterani, članice ženske ekipe, roditelji igrača Nogometne škole, članovi klupske Uprave, predstavnici sponzora i donatora, kao i drugi prijatelji kluba.

U opuštajućoj atmosferi, koja je potrajala do ranih jutarnjih sati, svi oni kojima je Hajduk u srcu, prisjećali su se pobjeda, ali i poraza te drugih klupskih uspjeha ostvarenih tijekom 2014. godine.

Puna dvorana, ispunjena gotovo do posljednjeg mjesta, Hrvatskog seljačkog doma u Hercegovcu dovoljno dokazuje koliko su Hercegovčani privrženi svome, gotovo stoljetnom, klubu.

Tradicija održavanja »Zelene noći Hajduka« traje punih 19 godina, neprekidno od 1996. godine. Ovakvu manifestaciju, ovakvo okupljanje svih generacija kluba, s tradicijom dugom 19 godina, nema niti jedan klub u Bjelovarsko-bilogorskoj županiji, ali niti na puno širim prostorima.

Najveće uspjehe  u godini koja je na izmaku ostvarila je ženska ekipa, koja je osvojila naslov prvakinja Županije, te osvojila najveći ženski nogometni turnir na ovim prostorima »Cvijet Hercegovca«, čime je nedvojbeno potvrdila status trenutno najuspješnije ženske ekipe na ovim prostorima.

Na »Zelenoj noći« tradicionalno su nagrađeni najbolji igrači i strijelci svih klupskih selekcija za polučene rezultate i svoje igre u prošloj nogometnoj sezoni 2013-2014.

NAJBOLJI IGRAČI KLUPSKIH SELEKCIJA:

seniori: DANIJEL BARIĆ

početnici U-8: JOSIP NAGLIĆ

limači U-10: FRAN MARENIĆ

stariji pioniri U-14: LUKA KRAMARIĆ

juniori: LUKA SLIVAR

veterani: DARKO KOVAČEVIĆ

ženska ekipa: STEFANI TRBOJEVIĆ

NAJBOLJI STRIJELCI:

seniori: IVAN PLANTEK

početnici U-8: JOSIP NAGLIĆ

limači U-10: ANTONIO DAMJANOVIĆ

stariji pioniri U-14: DOMAGOJ BAŠLJAN

juniori: FILIP KOŽUHAR

veterani: JOSIP LUČAN

ženska ekipa: MAGDALENA ORŠIĆ

Trofej »HAJDUČKO SRCE« za najboljeg igrača seniorske momčadi pripao je kapetanu DANIJELU BARIĆU.

Trofej »HAJDUKOVA ZLATNA KOPAČKA« za najboljeg strijelca seniorske momčadi pripao je IVANU PLANTEKU, koji je prošle nogometne sezone postigao 56 pogodaka, čime je postao klupski rekorder po broju postignutih pogodaka u jednoj sezoni. Nikada u povijesti kluba niti jedan igrač nije postigao 56 golova u jednoj nogometnoj sezoni.

Trofej »HAJDUKOVE ZLATNE RUKAVICE« za najboljeg vratara klupskih selekcija osvojio je IVANO CJETOJEVIĆ, vratar najmlađe klupske momčadi – početnika.

Posebno priznanje za doprinos rezultatima ženske ekipe dobila je VALENTINA ŠTIČKO.

Ažurirano ( Ponedjeljak, 08 Prosinac 2014 11:28 )