• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


XIII. KOLO II. HOL REGIJE CENTAR

U derbiju Bjelovarčanke uzele jedan set

Ponovo su domaće odbojkašice iskazale veliku borbenost, ali zbog slabijih servisa i pada koncentracije u samoj završnici četvrtog seta nije se uspjelo u naumu da se osvoji barem bod protiv najstarije momčadi lige

E-mail Ispis PDF

ŽOK BJELOVAR  -  ŽOK KAŠTEL             1 : 3   (19:25, 25:22, 19:25, 21:25)

BJELOVAR U derbiju XIII. kola nakon sat i pol iscrpljujuće i napete igre Bjelovarčanke su, jučer 14. veljače, uzele samo jedan set favoriziranim odbojkašicama Kaštela. Bez dobrih servisa s indisponiranom Klarom Jurišić koja se još nije oporavila od povrede, nije se moglo više. Iako su domaće u svakom setu prijetile, no u samoj završnici pada koncentracija i gošće uzimaju setove te ostvaruju pobjedu kojom su osigurale doigravanje u ligi za prvaka.

Bjelovarčanke su u prvi set ušle s tremom, a povrijeđenoj Jurišić ništa ne polazi za rukom tako da gošće cijelo vrijeme kontroliraju igru i dobivaju prvi set sa 25:19.

U drugi set u igru ulazi Breškić, a Jurišić ostaje na klupi. Ova Stipanovićeva kombinacija donosi puno bolju igru domaćih odbojkašica, iako sa servisom imaju problema, tako da se nadigravanjem na mreži sakupljaju poeni koji dovode do izjednačenja.

U trećem setu gošće su čitavo vrijeme u rezultatskoj prednosti od tri do pet poena, tako da naše usprkos izmjenama ne uspijevaju preokrenuti rezultat i gošće uzimaju set.

Četvrti set igra se na nož, a čestim mijenjanjem trener Stipanović unosi rezultatsku neizvjesnost. Kod rezultata 13:15 šalje u vatru Fofonjku, a izvlači Jurišić. Domaće uporno hvataju rezultat i kod rezultata 20:22, pogreška inače vrlo dobre Krmpotić unosi nesigurnost u domaće redove i set odlazi gošćama.

Ponovo su domaće odbojkašice iskazale veliku borbenost, ali zbog slabijih servisa i pada koncentracije u samoj završnici četvrtog seta nije se uspjelo u naumu da se osvoji barem bod protiv najstarije momčadi lige.

ŽOK BJELOVAR: Sara Krmpotić, Klara Jurišić, Ana Marija Užarević, Ivona Andričević, Dorotea Jelić-Balta, Gabriela Stipanović, Maja  Dragašević, Luna Fofonjka,  Vanessa Breškić, Ana Vrhovski,  Sara Novosel, Dorotea Cesar.

Trener: Željko Stipanović.

ŽOK KAŠTEL: Dijana Šestan, Dina Sabol, Željka Obadić, Matea Knežić, Mateja Ivačić, Inka Varga, Ria Horvat, Mailinda Vnuk, Maja Breban, Nika Bašić, Tija Budiša, Darina Ivačić.

Trener: Marko Obadić.

Školska sportska dvorana I. osnovne škole Bjelovar. Gledatelja 30.

Suci: Sanja Kolar i Darko Torbašinović (Čazma)

Ažurirano ( Nedjelja, 15 Veljača 2015 17:55 )