• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


NAČELNIK JOSIP BARTOLČIĆ UGOSTIO JE SARU RAJČEVIĆ, DRŽAVNU PRVAKINJU U TAEKWONDOU ZA JUNIORKE

Do naslova državne prvakinje nisam lako došla

Pripremala sam se cijelo ljeto sa svojim trenerima Sanelom Tolić Medak i Feđom Medakom. Zahvaljujem i njima i svojim roditeljima što me vode, i zbog toga sam još zadovoljnija svojim rezultatom – rekla je Sara Rajčević

E-mail Ispis PDF

IVANSKA U prostorijama Općine Ivanska, u ponedjeljak 2. ožujka, načelnik Josip Bartolčić ugostio je Saru Rajčević, državnu prvakinju u taekwondou za juniorke. Sara Rajčević je i najbolja sportašica Bjelovarsko-bilogorske županije u kategoriji djevojaka od 15 do 18 godina i prvakinja međunarodnog WTF G-1 Croatia open turnira u taekwondou, a naslov državne prvakinje dodatno je začinio njene sportske uspjehe. Općina Ivanska je to prepoznala i odlučila je prigodno darivati.

– Ovaj današnji susret s mladom sportašicom Sarom Rajčević upriličen je prije svega zbog njenih izvanrednih rezultata na polju taekwondoa, u kojem je kroz proteklih nekoliko godina pokazala iznimne rezultate. Koristimo ovu prigodu da joj i javno iskažemo pohvalu i podršku u tome što radi i na koji način radi. Želimo da Sara zna da će Općina i dalje u okviru svojih mogućnosti pomagati njen rad – rekao je načelnik Bartolčić.

– Zahvaljujem Općini Ivanska na pruženoj podršci. To mi mnogo znači, jer naporno radim za svoje rezultate. Do naslova državne prvakinje nisam lako došla, pripremala sam se cijelo ljeto sa svojim trenerima Sanelom Tolić Medak i Feđom Medakom. Zahvaljujem i njima i svojim roditeljima što me vode, i zbog toga sam još zadovoljnija svojim rezultatom – rekla je Sara Rajčević.

Ažurirano ( Petak, 06 Ožujak 2015 17:37 )