• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


III. HNL ISTOK – 17. KOLO – rezultati i najava 17. kola

Bjelovar slavio doma, Mladost pobijedila u Bijelom Brdu!

Od šest odigranih utakmica, u jednoj su slavili domaći, u jednoj gosti, a četiri su odigrane neriješeno

E-mail Ispis PDF

U subotu, 7. ožujka, odigrane su utakmice 17. kola III. Hrvatske nogometne lige istok. Od šest odigranih utakmica, u jednoj su slavili domaći, u jednoj gosti, a četiri su odigrane neriješeno.

Bjelovar je u ovom kolu na svom terenu dočekao Višnjevac te ih pobijedio s 2.1. Golove za Bjelovar na Gradskom stadionu postigli su: Mlinarić u 40. minuti te Orač u 85. minuti. Jedni gol za goste postigao je Marić u 48. minuti.

– Znali smo da nas čeka teška i tvrda utakmica. Mislim da je danas odlučila naša velika želja za pobjedom pred domaćom publikom. Čestitam svim akterima današnje utakmice, a posebno svojim igračima na pobjedi, koja je izborena u dramatičnoj završnici. Mislim da će ova pobjeda biti poticaj našoj mladoj ekipi da se i iz Belišća vratimo neporaženi – rekao je nakon utakmice Mario Kos, trener NK Bjelovara.

Na fotografijama pogledajte kako se navijalo i igralo u Bjelovaru.

NK Mladost iz Ždralova vratila se danas iz Slavonije s velikom pobjedom. Naime, nakon gostovanja u Bijelom Brdu dečki iz Ždralova slavili su nad domaćim NK BSK Bijelo Brdo 2:3 te upisali sebi tri nova boda. S tom pobjedom Ždralovi su učvrstili svoju poziciju na vrhu tablice te na drugom mjestu opasno »dahću za vratom« prvoj Slaviji, koja je bolja samo u gol razlici.

Golove za Mladost postigli su: Mile Sučić u 42. i 45. minute te Tomislav Golubić u 62. minuti.

Oba gola za BSK Bijelo Brdo postigao je Meter Mario u 29. i 64. minuti.

Ažurirano ( Nedjelja, 08 Ožujak 2015 18:23 )