• Increase font size
  • Default font size
  • Decrease font size


III. HNL ISTOK – 18. KOLO – rezultati

Bjelovar se vratio s bodom, Mladost imala težak dan na Brdu

Od šest odigranih utakmica, u jednoj su slavili domaći, u jednoj gosti, a četiri su odigrane neriješeno

E-mail Ispis PDF

U subotu, 14. ožujka, odigrane su utakmice 18. kola III. Hrvatske nogometne lige istok. Od šest odigranih utakmica, u četiri su slavili domaći, u jednoj gosti i jedna je odigrana neriješeno.

Mladost Ždralovi u ovom su kolu na Brdu dočekali Koprivnicu. Nakon odigranih 90 minuta gosti su bili bolji te upisali pobjedu od 0:2. Golove za Koprivnicu postigli su: Senić 16. minute i  Ujlaki 32. minuti.

– Ne znam što se dogodilo. Jesmo li bili opterećeni imperativom pobjede iz zadnje dvije utakmice? Imali smo jedan loš dan i igrali smo loše. Nitko nije dobro odigrao, podbacila je cijela momčad. Moram priznati da smo bili nadigrani od Koprivnice, pogotovo prvo poluvreme i to nakon što smo u osmoj minuti promašili priliku. U drugom smo se dignuli, ali nismo uspjeli zabiti gol. Koprivnica je jedina momčad koja nas je pobijedila dva puta, pa nam možda i ne leže. No, što je, tu je, idemo dalje. Ništa još nije izgubljeno – rekao je nakon utakmice Nikola Papac, trener Mladosti.

Na fotografijama pogledajte kako se igralo i navijalo na Brdu.

Bjelovar je ovo kolo gostovao u Belišću gdje je odigrao neriješeno 0:0 te se vratio doma s jednim bodom.

– Teška utakmica na tradicionalnom teškom gostovanju u Belišću odakle smo rijetko odlazili s bodovima, i zato je ovaj bod posebno vrijedan. Odigrali smo čvrsto, disciplinirano i mislim da zasluženo donosimo bod u Bjelovar. Čestitao bi svojim mladim igračima, koji su u ove tri utakmice pokazali da zaslužuju nositi dres gradskog kluba Bjelovara – kratko je komentirao nakon utakmice Mario Kos, trener Bjelovara

Ažurirano ( Subota, 14 Ožujak 2015 21:50 )